torstai 29. syyskuuta 2011

Uskallatko sanoa peilin edessä viisi kertaa Candyman?

"If you look in the mirror and you say his name 5 times, he'll appear behind you breathing down your neck"

Mitä oikein tapahtui keittiössä? Kuka oli Hipon seurassa ja miksi? Onko taustalla olevassa paistinpannussa lisää uhreja?
Vajaan kahden kuukauden kuluttua Hippo täyttää 30 vuotta. Syntymäpäivän juhlinnan suunnittelu on jo alkanut. Teemaksi syntyi yllätys yllätys: kauhuelokuvat!

Tällä hetkellä Hippo surffailee netissä etsien hyviä ällöruokaohjeita, pelottavaa urkumusiikkia, vaatteita, irtoraajoja, seittejä ja kaikkea muuta kamaluutta. Jos itse tiedät joitain edellä mainituista, vinkkaa siitä Hipolle kommenttilootan kautta.

Kerrostalossa asumisessa on se huono puoli, ettei voi kutsua kaikkia ystäviä ja tuttavia juhliin mukaan...Ja useiden vuokrattavien juhlapaikkojen vuokrat olivat tähtitieteellisen korkeita Hipon viikkorahoille, joten vaihtoehdoksi jäi kutsua pikkuiseen kotiimme varmasti sisäsiistit ystävämme.


Edellisillä synttäreillä Hippoa juhlistettiin zombie-teemaan ympärillä ja asunto täyttyikin kamalan näköisistä elävistä kuolleista. Joten nyt on Hipon odotukset korkealla! Kuinkahan monta sarjamurhaajaa, vamppyyria, ihmissutta, luurankoa ja muumiota ja monen monta muuta ihmetystä Hipon kotiin saapuukaan...Ihanaa! Olispa jo marraskuun loppu!

Hippoa tai sen kaukaista sukulaista Hra Hevosta ei loukattu kuvauksissa. Molemmat pääsivät pesulle kuvaustuokion loputtua.

1 kommentti:

  1. Mukavia hetkiä juhlien suunnitteluu. Täälläkin mietitään miten muistetaan....

    VastaaPoista