lauantai 24. maaliskuuta 2012

Hipon elämän isoja muutoksia

Aikaa on kulunut siitä kun Hippo tänne viimeksi kirjoitteli. Tuona aikana on tapahtunut vaikka mitä. Tapahtuneista asioista merkittävin asia on Hipon raskaaksi tuleminen. Kyllä, luit oikein. Hippo on nyt raskaana, ollut jo pidemmän aikaa. Raskaus on nyt 18+3 viikolla ja maha pömpöttelee jo hienosti.

 
Hippopavun ensimmäinen ultra 11+6 viikolla
Tähän asti Hipon raskaus on edennyt hienosti. Ei ole ollut pahoinvointia, ei ole huimannut, ei ole sattunut minnekään. Alkuraskaudessa vaivasi kamala väsymys, Hippo nukkui lähes kaiken vapaa-ajan. Väsymys loppui kuin seinään viikolla 13. Verenpaineet OK, hemoglobiini upeat 144-149 ja painokin tullut lisää 2 kiloa viikolle 18 mennessä.

Ylipainoisena odottajana Hippo määrättiin sokerirasitustesteihin heti raskausviikolla 11 ja testeissä ei ilmennyt mitään, minkä takia pitäisi useammin siellä ravata.
Katu-uskottavien vaatteiden hankinta on jo aloitettu...

Nahkarotsi löytyi viime viikonloppuna kirpputorilta, taskusta löytyi markan kolikkokin.

 Itse raskauteen liittyvät keskustelupalstat Hippo päätti jättää rauhaan. Melkein kaikki keskustelut liittyvät keskenmenoihin ja kamaliin synnytystarinoihin. Hippo on itse päättänyt selviytyä tekemällä raskaudesta positiivisen, mukavan ja ihanimman ajanjakson. Kyllä luonto osaa huolen pitää, turhaa sitä stressata sen enempää. Luonto jopa sai kasvissyöjän raskausaikana kääntymään takaisin sekasyöjäksi, tämä on varmaan *shock* monelle, mutta näin se menee.

Tulevan isän nimitys Hippopavusta. Kaunis pipo tuli kaupanpäälliseksi Dopplerin ostajalle
Suurempia hankintoja ei vielä ole tehty. Hipon vanhemmat ovat lupautuneet rahoittaa yhdistelmävaunut, pinnasängyn Hipon puolison vanhemmat. Lisäksi muuta tavaraa on tulossa lähipiiristä kierrätettyinä.

Sitteri ostettiin käytettynä 15 eurolla.
Kaiken kaikkiaan Hippo elää nyt elämänsä onnellisinta aikaa aina välillä pohtien kauhulla tai onnella tulevaa äitini olemista.

Viikolla 17+5 tulevan äidin pömppisvatsa ja kissankarvainen paita

4 kommenttia:

 1. Mukavaa seurailla sinun odotustasi myös tätä kautta.. Innolla minäkin odottelen tuon pienopkaisen syntymää =D Hankintoja olen minäkin jo tehnyt. Tilasin juuri Tupperwaran pehmeät luksikat kotelolla sekä tuttipullon...Mummiksi tuleminen on kivaa =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupperwaren tavarat ovat niin luksusta =) Vielä pari viikkoa kun malttaa odotella niin voi paljastua tuleeko kaveri hännällä vai ilman =)

   Poista
 2. Toi rotsi on kyllä ykkönen. Pari neliöniittiä vielä siihen tai muuten lapsesta voi kasvaa hipsteri.

  VastaaPoista