maanantai 26. maaliskuuta 2012

Vaasalainen + turkulainen = ystävät

Hipon muuttaessa Turkuun joulukuussa 2006 tunsi hän vain yhden turkulaisen. Moni varoitteli, että turkulaiset ovat sisäänpäin lämpeneviä jopa pikkasen nokkavia tyyppejä. Hippo on näinä kuutena vuotena liikkunut varmaan väärissä piireissä, sillä suurin osa hänen ystävistään ja tutuistaan (syntyperäisistä turkulaisista) on kaikkea muuta.

Hipon sosiaalinen verkosto on suureksi osaksi kasvanut teatteriharrastuksen ja työpaikkojen kautta. Hipolla on lähellään paljon rakkaita ihmisiä ja apua saa aina jos vain viitsii siitä puoliääneen todeta. Hippo voikin onnellisena todeta, että hänellä on verkosto johon voi tukeutua tarpeen tullen.

Tänään yksi hänen rakkaista ystävistään ilahdutti aivan tajuttoman upeilla bodeilla...Niissä jos joissain on sitä jotain!

uih ku söpöä!
Kyllä näillä vaatteilla kelpaa jo Hippopapua näytellä ulkomaailmalle
Bodeja parempaa oli kyllä ystävän tarjoama seura. Ranskalaisten ja piispamunkin sisältämät haitalliset rasvat katoavat kummasti jos ne nauttii ystävän seurassa. Ne ovat lähinnä lääkettä arkea vastaan. Hippo haluaakin painottaa kaikkia pitämään ystävistään huolta, samalla pidät huolta itsestäsi.

Lässyttelyksihän tämä meni. Toisaalta Hippo on raskaana ja saakin vetistellä välillä. Lopuksi Hippo kiittääkin kaikkia ihania ihmisiään niin Turussa, Vaasassa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Tampereella ja kaikissa niissä lukemattomissa kaupungeissa missä heitä onkaan, ilman teitä olisi moni asia ollut vuosien aikana vaikeata. UGH!

2 kommenttia:

  1. Mr. T-viritys vetää tämän raadin pisteet.

    VastaaPoista
  2. Sopii hyvin sinun tyyliisi =D Mukavia ystäviä kun muistavat sinua. Hyvä myös kun sinä muistat heitä. Niin se elämä kulkee mukavimmin...Terkkuja kaikille ystävillesi =D

    VastaaPoista