torstai 19. huhtikuuta 2012

Eläintarroilla peittoja ja lakanoita pinnasänkyyn.

Tavaroiden kierrätys on hienoa ja upeata arjen ekologisuutta. Vielä kun se tapahtuu hyvästä tahdosta ja voittoa tavoittelematta, on se silloin parhaimmillaan.

Facebookin erilaiset kirppisryhmät ja annetaan/lahjoitetaan/vaihdetaan-ryhmät ovat sosiaalisen median ekohelmiä. Varsinkin Hipon kaltaisille, koneella paljon aikaa viettäville tapauksille. Ryhmiä on myös vaatemerkeille, kuten Tutalle, lisäksi eri kauppaketjujen vaatteille löytyy ryhmänsä.

Turun alueella on mm seuraavia facebook-ryhmiä kierrätystä varten

annetaan/lahjoitetaan/vaihdetaan 02-alue
Myydään-ostetaan-vastaanotetaan-annetaan-Turun alue
Lastenkirppis, Turku
Vaihtorinki Turku
Lastentarvikkeiden myynti- ja ilmoituspalsta Turku


Hipon viimeinen bongaus oli paketti jossa on 4 peittoa, 3 pussilakanaa, tyynyliina pinnasänkyyn ja muutama kertakäyttöinen vaipanvaihtoalusta. Vaihdossa pyydettiin erityisesti eläinaiheisia tarroja tai piirrustusvälineitä tms. Vaihto tapahtui Turun keskustan vilskeessä iltavuoron jälkeen.

Eläintarrat vaihtuivat Kauppahallin parkkipaikalla liinavaatteiksi
Hippo kuitenkin kaiken tämän hienon kierrätysidealoginsa takaa sortuu aina välillä ostamaan uutena jotain pientä Pavullensa. Hippo antaakin luvan ostaa ainakin muutamia pikkuisia vaatteita uusina, varsinkin jos näin söpöjä tapauksia tulee vastaan.

Minifarkut! Siis voihan söpömys maximus!

Tämän aiheista bodya ei voi olla ostamatta!

Ja olihan se toinen samanmoinen hankittava myös...
Peittojen ja bodyjen lisäksi on viime kirjoituksesta tapahtunut vaikka mitä ihanaa. Hippopavun potkut tuntuvat ulospäin.  Kaveri onkin ahkera potkimaan, varsinkin iltaisin nukkumaan mentäessä kun soittorasia laitetaan Hipon masun päälle soimaan. Toissa iltana soittorasia heilahti potkun voimasta ja Hippo huudahti äidillisen rakastavasti : "Hyi s**t*n*!!" Taisi Hippo hiukan säikähtää ensimmäistä voimakasta potkua.
Hipon onkin vaikea selittää sanoin, miltä se oikein tuntuu kun joku sisälläsi potkii.

Tänään Hippo sai kauhukseen mennä hammaslääkärille hammaskiven poistoon. Siinä keinonahkaisessa tuolissa maatessaan Hippopapu aloitti sellaisenkin monotuksen että! Hippo suu auki hekotteli kun potkut kutittelivat siinä asennossa kovasti. Hammaslääkäri kyseli aina pelokkaasti että sattuuko? Hippo joutui selittämään, että mahassa oleva kaveri päätti aloittaa potkusinfonian ja se kutittaa kovasti. Lääkäri oli tyytyväinen kuullessaan älämölön olevan naurua ja totesi, että oli ensimmäinen kerta hänen työurallaan kun potilas nauraa operaation aikana. Taisi Hippopapu tietää, kuinka kovasti äiti pelkääkin hammaslääkäriä ja päätti kiinnittää huomion muualle. (Siis ainakin näin Hippo haluaa romantisoida asian)

Tämän iltainen potkusirkus on aloitettu ja Hippo meneekin kuulostelemaan tuota pientä rummuttelijaa sohvalle. Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi että näitä on niin ihana lukea! <3 Saanko tulla lauantaina töiden jälkeen kylään jos vaikka Hippopapu potkisi vähän niin että mäkin huomaisin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teretulemast! Soitellaan vaikka vielä lauantaina. Uskon, että kotona ollaan kummiskin =)

   Poista
 2. Ikävää että minä olen niin kaukana, jotten voi nyt kokeilla potkiiko Hippopapu. Mummin mielessä hän kuitenkin on jo kovasti. Juuri äsken ostelin hippokangasta josta aion tehdä mummin kullalle pussilakanan ja kaksikin .. Mukavaa viikonloppua teille kolmelle + kisulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kesälomaani on noin 50 päivää. Kesälomalla lupaan tulla ainakin viikoksi passattavaksi kotiin äiteen helmoihin ;)

   Poista
 3. Mukavaa... t.äiteesi

  VastaaPoista