sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Farmariauto, hoitopöytä ja luomupuuvillasta valmistettu helistin

Kuluneen kahden päivän aikana on ehditty hankkia jos mitäkin tarpeellista hyödykettä Hipon ja hänen kultansa talouteen.

Bussilla liikkuva Hippo ei noista autoista hirveästi tiedä, mutta uusi auto on Opel Astra Caravan 2.0. Jokin sporttimalli, löytyy sporttipenkit, alustasarja, valkoiset mittarit, 17 tuuman kesärenkaat ja kaikkea muuta pientä kivaa miehiä ilostuttamaan. Hauskana lisänä on autossa vielä paikoillaan olevat tatuointiliikkeen teippaukset. Ne tosin tullaan poistamaan, aika piahkoinkin.  Hinnaltaan auto oli juuri sopiva, mihinkään 10 vuoden velkavankeuteen Hippo ja hänen kultansa eivät ole jäämässä. Ei tuntunut oikein hyvältä ajatukselta kymmenien tuhansien autolaina, ennemmin käytetty, halpa ja pelittävä auto tuntui paremmalta lähtökohdalta. Hipon kullanhan auto tuo onkin, Hippo itse vain ajaa sitä hienosti vierestä (erittäin hienosti bongaa taajamakyltit ja muut nopeusrajoitukset).

Hopeinen kärry odottelee Hippopavun kyyditsemistä
Hoitopöytäkin on tiedossa. Eilen päättyi Huuto.netissä ollut huuto. Lähtöhinta oli 45 euroa ja Hippo olikin yksin huutamassa sitä useamman päivän. Kunnes yhtenä päivänä puskista hyökkäsi toinen naaras leijona tappelemaan hoitopöydän uudesta omistajuudestaan. Hänellä oli vieläpä korostusautomaatti käytössä, automaatti mitä Hippo ei hyväksy, Hippo inhoaa niiden käyttäjiä, MUR!

Tiukan tarjoussodan jälkeen Hippo oli ensimmäisellä palkintopallilla huudolla 75 euroa. HUH! Uutena kokonaisuus maksaa 150 euroa, joten voittoa tästäkin tuli kotiin päin.

Tänään iltapäivällä hoitopöytä haetaan ja Hippo saakin asetella laatikkoihin tällä hetkellä pyykkikoneessa pyörivät pikkuiset vaatteet <3

Tadaa! Hoitopöytä. (kuva lainattu Huuto.netistä)
Hippo on lisäksi kunnostautunut tarjousbongaus-rintamalla. Perjantaina töiden jälkeen Hippo kierteli Turun keskustan liikkeitä ja päätti pistäytyä hyvin vuoksi kulutushysteria BR-lelukaupassa. Liikkeen perimmäisestä nurkasta löytyi aarre. Aarre, joka ei ollut kelvannut kenellekkään; luomulelu. Täysin luomulaatuisista materiaaleista valmistettu vaunuihin laitettava kirahvihelistin oli tyrkyllä naurettavaan puolentoista euron hintaan. Vierellä pörräsi äitejä isojen kumpujen kanssa silmät kiiluen hypistelemässä neonvärisiä, piippaavia, rapisevia, soivia, muovia ja muita materiaaleja kuhisevia helistimiä. Hippo hiipi nurkkaan, nappasi kirahvin kätöseensä ja käveli kassalle. Kassalla vielä Hippo tyypilliseen tapaan ihmetteli ääneen, miksi tuote on niin halpa. Myyjä kertoi, ettei pliisuhkot luomulaatuiset lelut kelpaa keskiverto-tallaajalle, ei edes puoli-ilmaisina. No jopas on outoa, täytyy todeta!

Hipon aarre
Tästä sunnuntai päivästä on tulossa aurinkoinen ja kaunis. Nyt Hippo taitaakin mennä keittelemään kahvia ja herättelemään kultaansa sängystä ylös. Vielä pitäisi saada asunto siivottua ennen hoitopöydän hakemista.

Leo alias Hra Kapteeni nauttimassa sunnuntain auringonpaisteesta


Mukavaa ja letkeää sunnuntaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Onnea uudelle autolla ja nyt sillä onkin heti käyttöä kun haette tuon ihanan hoitopöydän.
    Paljon vaatteita jo pikku hippopavulle on hankittu ja täältä tulee sitten hiukan lisää.... Vaari tosin jo intoiluani yritää hillitä..siinä kyllä onnistumata =))

    VastaaPoista