torstai 12. huhtikuuta 2012

Kuvaterveiset kohdusta, mistäs muualtakaan?

Tiistaina koitti kauan odotettu päivä; rakenneultran aika! Hippo ja hänen kultansa saisivat jälleen ihastella pienokaisensa elehtelyä kuvaruudulta. Ja olivat miettineet, jos saisi selville onko tyttö vai poika potkujen takana.

Hippopapu on aika hassu kaveri. Ultrassa se eleli oikein hiljaista eloa, ei potkinut, sohi nyrkillä välillä, kuin sanoakseen HUS pois! Piti jalat ristissä 45 minuuttia ja kädet kasvojen edessä tiukasti nyrkissä, välillä avaten kättä auki, kuin heiluttaakseen. Kerran pääsi iso haukotuskin. Mutta jalat pysyivät tiukasta paikoillaan. Heti ultrasta lähdettyä alkoi sellainenkin monotus, että!  Taitaa pikkuinen olla aika kierä tapaus.13.6 on seuraava ultra, jos sitten viitsisi näyttää kumpi hän oikein on...

 Syke oli 146 ja kaikki munuaiset, sydän, selkäränka, aivot yms kunnossa. Hippo ja hänen kultansa ovatkin oikein tyytyväisiä terveeseen Hippopapuun, vaikka vallan siveä tapaus onkin.

Hiukan mulla on söpö nenä!

Sydämeni sykkii tässä 146 vauhtia

Olen kaksi päivää edellä kasvussa

Vielä yksi huomattu asia, koskien mahaa...


Kuluneen muutaman viikon aikana on Hippo huomannut, että vatsa kasvaa vauhdilla. Vaatteet käyvät yhä pinkeimmiksi ja vatsanalueen iho kaipaa päivittäin rasvausta. Hipon iho on peruslaadultaan erittäin kuiva ja atooppinen ja siksi kaipaakin venyessään erityistä huolenpitoa. Onneksi Hipolla on apu lähelle. Työpaikallansa hän on voinut avainasemassa tutkia, mitä rasvoja/öljyjä tälläisiä tarkoituksia varten ostellaan. Suosituimmaksi niistä on noussut Weledan Raskausajan hoitoöljy. Ensimmäinen pullo onkin kulunut ja tänään ja Hippo saikin ostaa kaksi pulloa lisää. Pullo kului noin reilussa kuukaudessa.

Tuoksu tässä öljyssä on miedosti yrttinen, itse öljyä on helppo levitettää ja se imeytyy hyvin. Lopputuloksena on silkkisen tuntuinen iho. Hipon helposti ärtyvä navan alueen iho sietää hyvin tätä rasvaa ja siinä oleva ihottuma onkin lähtenyt melkein kokonaan pois. Hippo uskaltaa reilusti suositella sitä lämpimästi kaikille, jotka haluavat hyvän öljyn, jolla torjua raskausarpia. Kaiken muun hyvän lisäksi tuote on puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Weledaa myydään Hyvinvoinnin Tavaratalossa, Sokoksissa, Ruohonjuuressa ja hyvin varustetuissa kosmetikkamyymälöissä, missä on luonnonkosmetiikkaa tarjolla.

Yksi Hipon suosikeista

1 kommentti:

  1. Onpa Hippopapu söpö.. no sehän jo tiedetiinkin.. eihän muuta voinut kuvitellakaan =))

    VastaaPoista