sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kyyneleitä ja pinnasängynsuojia

Nämä pääsiäisen myötä tulleet vapaapäivät ovat olleet Hipolle tarpeen. Hippo on levännyt, katsonut elokuvia, leiponut korvapuusteja ja hassutellut kultansa kanssa.

Tänään Hippo aloitti aamunsa television parissa. Subilta tuli uusintana Iholla-sarjan jaksoja, VIRHE isooooo VIRHE! Itkuksihan se meni, syylliseksi Hippo kertoo Heli Kajon -Jos mä kuolen nuorena-kappaleen.
 Raskauden myötä on Hiposta tullut aikamoinen kyynelehtiä. Kauhuelokuvista ei Hippo enään nauti, ne tuntuvat lähinnä ahdistavilta. Ehkäpä hormonitasot jossain vaiheessa tasoittuvat ja Hippo voi jälleen nauttia kauhuelokuvista ja koskettavista tarinoista ilman sen suurempia ylilyöntejä tunneskaaloissaan.

Aamupäiväisen sohvaitkun jälkeen Hippo ja hänen kultansa suuntasivat kirpputorilla piristämään fiilistä. Länsikeskuksen kirppikseltä löytyikin mainio pinnansängynsuoja. Mainion siitä tekeekin yksi kankaassa esiintyvistä eläimistä: Hippo! Lisäksi matkaan tarttui patjansuojalakana ja aluslakana. Kaikki yhteensä 6.50 euroa. Hippo ei jaksa edes ymmärtää, miksi ihmiset ostavat näitä uusina? Varsinkin kun kierrätettyinä on tarjolla paljon hyväkuntoisia ja halpoja vaatteita ja tavaroita tulevalle pikkuiselle.

Hippopavulle hippokuosia
Hipon loppuillan kruunasi Hercule Poirotin Suomessa ensi kertaa nähtävä jakso. Hercule Poirot on yksi Hipon suosikki tv-sarjoista, se pieni pyylevä mies on vain niin mainio! Nyt Hippo voikin olla tyytyväinen tähän päivään kuten kaikkiin edellisiin päiviin, kun kaikki tunteet on käyty läpi jää päällimmäiseksi aina tuo onnellisuus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti