tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ou nou! Ostaako Hippo Pavullensa liikaa vaatteita?

Hippo päätti tänään tsekata kirpputoreilta ostettujen vaatteiden saldon. Määrä on aika suuri suhteessa siihen, että pienokainen on tulossa maailmaan vasta kuukausien päästä. Mutta toisaalta kaikki ovat edullisia ja kierrätettyinä ostettuja. Alla kuvapostausta hankinnoista...Oi voi Hippoa!

Tutan housut 50 snt, Lindexin housut 40 snt ja gollegehousut 20 snt. Yht 1.10€

Pupu potkupuku 20 snt, Tutan raita potkupuku 1,50€. Yht 1,70€

Ylh. Valas body 20 snt,karhu ja pupu body 50 snt, karhu ja pupu 50 snt body ja pääskynen body 2€ Yht. 3.20€

Pitkähihaisia bodyja 7 kpl yht 5€

I <3 Dad body 50 snt, ruskea body 30 snt. Yht. 0.80€

Ylh valkoinen huppari 1.50€, Raitahuppari 1€ ja tammenterhopaita 50 snt. Yht 3€

Myssyt yhteensä 2€

Haalari (aivan kuin uusi) 3€!!

Lämpöpussi 15€ ja tumput 20 snt. Yht 15.20€
Kaiken kaikkiaan Hippo on siis "törsännyt" isoon kasaan vaatteita tähän mennessä 35€. Näiden kirppisaarteiden lisäksi Hippo on hankkinut pieniä sukkia, harsoja, tuttipullon, nenänniistimen ja helistimen. Täytyy myös mainita parit ihanat uutena lahjaksi saadut vaatteet.
Aarikan Allu-body Arjalta ja ihanat junasukat on kutonut rakas äiteeni

T-paita on äiteeltä.
Aiemmin "postatut" lahjaksi saadut katu-uskottavat bodyt kun lisätään tähän määrään, niin johan Hipolla on pyykkiä pestäväksi, ja ne muutamat, mitä Hippo on uusina ostanut...
Mutta pitää muistaa, että nämä vaatteet tosiaan käyvät pieniksi todella nopeasti. Toisaalta tällä summalla Hippo olisi ostanut ehkä yhden Polarn y Pyretin hupparin tai yhdet Gantin legginssit Pavulle. Kait sitä saa täpinöidä ja ostella? Seuraavaksi Hippo saakin ryhtyä metsästämään sopivaa hoitopöytää, se jos mikä on hankalaa. Sen täytyy olla valkoinen ja vähintään kolmella vetolaatikkolla ja yli 178 cm pitkälle tarpeeksi korkea. Onneksi hoitopöydän metsästyskausi jatkuu pitkälle loppukesään!

3 kommenttia:

 1. Kokemusta rikkaampana, hoitopöydällä ei oikeastaan tee mitään. Vaipat ja vaatteet vaihtui lattialla tai sängynpäällä hoitoalustan avulla ;) ja vaihtuu taas jälleen :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon kanssa samaa mieltä edeltävän anonyymin kanssa, hoitopöytä olisi ollut meille aivan turha ostos! Aluksi meillä oli käytössä pinnasängys päälle sopiva hoitoalusta/pöytä, sekin jäi käytöstä pois kun pimu täytti 5-6 kk. Heiluvaa muksua on todella vaikea vaipattaa niin korkealla ja pienellä alustalla!

  Me myös ollaan ostettu kirpparilta suuri määrä vaatteita jo raskausaikana, ja vielä pimun syntymän jälkeen piti lähteä ostamaan pienimpiä bodyja lisää heti sairaalasta pois päätyä kun niitä sotkettiin niin paljon. Ja me kun luultiin, että meillä on hamstrattu niitä liikaa :)

  Sonja

  VastaaPoista
 3. Hoitopöytä on hankintalistalla, lähinnä säilytystilan takia. Perheessä kun on kissa on sen pakko olla lipasto, jonka päälle tulee irroitetava hoitotaso. Haluan, että osa tavaroista on vetolaatikoissa, eikä esillä. Pelkästään hoitopöytänä toimivaa viritelmää en ole edes harkitsemassa. Ja juuri noita pelkkiä hoitopöytiähän on käytettyinä myynnissä kasapäin, koska ne tosiaan toimivat sen muutaman kuukauden. Lipastoksi muunnettava hoitopöytä taas saa uuden käyttötarkoituksen ja niitä tulee myynti-ilmoituksissa harvoin vastaan =)

  VastaaPoista