maanantai 9. huhtikuuta 2012

Soiva löytö

Hipon onneksi Turun isoin kirpputori sijaitsee reippaan 10 minuutin kävelymatkan päässä kotoansa. Joten näitä kirpputori reissuja on helppo tehdä hetken mielijohteesta. Hippo on etsinyt jo pidemmän aikaa hyvää soittorasiaa niin lelukaupoista kuin kirpputoreilta, mutta heikoin tuloksin. Soittorasiat pakkaavat olemaan huonolaatuisia, joko liian nopeasti tai hitaasti soivia sävelhirviöitä. Mutta tänään tuli etsinnöille stoppi, kun yhdestä kirpputorin loosista löytyi upeasti soiva soittorasia. Kuviona on tosin satulinnaa ja prinsessaa joten unisex-mallista ei ole kyse =) Huomenna Hippo ja hänen kultansa saavatkin ehkä tietoonsa kumpi siellä vatsassa kelluskelee.

Tätä soittorasiaa soitetaan Hippopavulle iltaisin ennen Hipon nukkumaanmenoa. Joten synnyttyään Hippopapu rauhoittuu kuullessaan tutun sävelen. (Toim Huom. Toivon mukaan )
Soittorasian lisäksi Hipon matkaan tarttui kirpputorilta kaksi muotoon ommeltua lakanaa, yksi patjansuojus ja pussilakana+tyynyliina. Tähän kirpputori reissuun upposi 13.50 euroa.

Pesua ja silitystä kaipaavia kirppislöytöjä


Pian Hippo saakin tähyillä kirpputoreilta sopivia vaatteita itsellensä. Maha sen kun vain kasvaa ja kasvaa. Vielä ei liitoskipuja ole ollut havaittavissa, ei ainakaan mitään isoja kivuliaita. Ei närästä, ei heikota, olo on todella hyvä. Kuinkahan kauan tätä ihanaa oloa onkaan tarjolla? Kasvava vatsa, tuleva kesä ja sen mukana tuoma lämpö saattaakin aiheuttaa tuskallisia olotiloja...Onneksi kesäkuun alussa alkava kesäloma ja sen jälkeinen äitiyisloma takaavat sen, ettei töissä tarvitse tuskailla.

Raskausviikko 20+5 ja hassusti rutussa oleva tarakka (ei mun peffa yleensä noin ruttunen ole, joku valotushäiriö kuvassa)

1 kommentti: