lauantai 12. toukokuuta 2012

Huumoria ja ei niin hauskoja raskausarpia

Hipolla on hauska parisuhde, siis oikeasti hauska. Hippo ja hänen kultansa ovat aikamoisia pelleilijöitä ja toisensa piikittelijöitä. Suhdetta leimaa todella vahvasti ne omat hauskat jutut, joita ulkopuoliset eivät välttämättä ymmärrä tai jos ymmärtävät niin useinmiten väärin.

Monella kauppareissulla on Hipon kulta saanut vitsikkäistä tokaisuistaan naisien murhaavat katseet osakseen ja Hippo taas saanut sääliviä katseita. Milloin on todettu kaupan vessapaperiosastolla, että kun se Hippo kakkii niin paljon, että paperia kuluu tonnikaupalla tms. Hippo itse tietää sen olevan vain vitsi yhdestä arjen tilanteesta, mutta ulkopuolisen korvaan kaupassa ääneen lausuttuna se voi kieltämättä kuulostaa loukkaavalta.

Huumori ja arjen ilot ovatkin parisuhteen vahva lenkki. Hipon ja hänen kultansa suhteessa nauretaan enemmän kuin nalkutetaan. Pelleily on suhteen eliksiiri, asia jota tuleva Hippopapu varmaan häpeää murrosiässä. Pelleilevät vanhemmat, aah ihanaa!

Kuva vuodelta 2010. Romanttinen yhteiskuva Kivihovin Teboililla
Nauru, kuka pärjää ilman sitä? Hippo itse kokee naurun eniten energiaa tuovana elementtinä. Välillä saatu kunnon naurahysteriäkohtaus (jolloin Hippo vain pihisee ja vinkuu ja haukkoo henkeä) lataa akut kunnolla. Suosittelen kaikille!

Leo alias Hra Kapteeni saa välillä osakseen oudon huumorin siivittämiä tekoja. (kuvan oton jälkeen ufo ratsasti pienen matkan vielä kissan selässä. Valitettavasti siitä ei ole kuvia)

Tuleva Äitienpäivä ja tulevat raskausarvet

Muutamia viikkoja sitten Hippo eli vielä vahvasti siinä uskossa, että raskausarpia ei Hipolle tule. Kuinkas sitten kävikään? Eilen töissä Hippo huomasi ylävatsan alueella ensimmäiset raskausarvet...Ihmeen pitkään kesti, että ne tulivat, sillä Hippo murrosiässä sai jo ensimmäiset venymisarvet olkapäihin, lantion seutuville ja rintoihin. Nyt niitä on sitten mahassakin, jee!

Nyt on aloitettu sitten Weledan tuotteen lisäksi puhtaan Aloe Veran käyttö. Sen kuulemma pitäisi korjata alkaneita ihovaurioita. Katsotaan kuinka käy!

Toimi Aloe Vera, toimi!
Äitienpäivä on huomenna. Hippopapu on aika vekkuli kaveri, vaikka vatsassa vielä kelluskeleekin. Hippopapu nimittäin on jo lähettänyt ensimmäisen Äitienpäiväkortin! Kyllä! Eilen postin mukana oli saapunut Hipolle äitienpäiväkortti. Katsokaa alla olevat kuvat jos ette usko!

Se on salaa napsassut kuvankin Hiposta!
Kirjoittamisessa on varmaan auttanut yksi ystäväni, sillä käsiala on aika tuttua...
Hippopavun Äitienpäiväkortin myötä Hippo toivottelee ihanaa Äitienpäivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Mukavilta näyttävät nuo vaunut.. Kiitos mukavasta äitienpäivälahjasta =D

    VastaaPoista