sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesä ja harjoitus supistukset saapuivat

Hipon viikonloppu on ollut mukavan rentouttava. Eilinen päivä kului pyykkiä pestessä, Kakolan alueella kävellessä ja Euroviisuja katsellessa. Hirmuisen pitkää lenkkiä ei Hippo enään voi talsia, mutta reipas tunnin lenkki onkin sopivan pituinen tutustuessa lähialueen kartoitattomiin alueisiin.

Hipon kulta oli bongannut hylätyn kerrostalon, jota piti mennä ihailemaan lähemmin. Kerrostalo on todennäköisesti kuulunut Kakolan henkilökunnalle ja sittemmin toiminnan loputtua on se jäänyt seisoskelemaan tyhjänä. Kakolan alue oli erityisen kaunista, omenapuut ja tuomet kukkivat valkoisina, lehtevät puut olivat kauniin vihreinä ja varjo leikitteli pitkässä nurmessa. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt.

Alla muutamia kuvia. Hippo toivoisikin uutta kameraa, 10 vuotta vanha Olympuksen 5.0 megapikselin kamera alkaa tulla matkansa päähän. Kuvista ei välity se upea valo, mitä tuolloin oli.
Tänään Hippo tunnisti ensimmäiset harjoitus supistukset kävellessään läheiselle kirpputorille. Ne tuntuivat lähinnä siltä kuin alavatsa olisi kovettunut yht´äkkiä. Sen hurjempia ne eivät olleet.

Kirpputorilla käyminen kannatti. Yhdestä loosista löytyi kaunis pieni ikkunapoka, missä lasi oli säilynyt ehjänä. Ikkunalla olisi ollut kysyntää, moni tuli kyselemään Hipolta, että ostaako hän sen varmasti. Yksi innokkaimmista kyselijöistä odotteli kassoilla Hippoa ja tarjosi ikkunasta 10 euroa (Hippo maksoi siitä itse 5 euroa). Hippo ei sitä suostunut myymään, ihmetteli vaan kovasti, että kuinka nyt noin kova kiinnostus sitä kohtaa syntyi?

Mukaan tarttui vielä vanha pitsireunainen lakana ja yksi pitsireunainen pellavaliina. Vanhalla lakanalla Hippo naamio vanhan säilytyskärryn, joka on ruma sellaisenaan.

Tätä kehystä moni kärkkyi Hipon kärrystä...
Naamioitu säilytyskärry
Hipon aamuisen kirppisreissun jälkeen Hippo ei ole tehnyt yhtään mitään. Tai jos sohvalla lököily ja 1,5 tunnin päiväunet lasketaan tekemiseksi. Ruokakin tuotiin Hipolle valmiina. Kyllä tänään on kelvannut olla!

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia, tunnelma välittyy kyllä niistä hyvin =)) Kivoja kirppislöytöjä olet taas tehnyt =D

    VastaaPoista