lauantai 26. toukokuuta 2012

Lentäviä kaukosäätimiä ja nukkuvia prinssejä

Hippopavun liikkeet ovat voimistuneet hurjasti. Potkut ovat napakoita ja taitavat myös nyrkitkin takoa hänen yksiönsä seinämiä. Dopplerilla kuunneltaessa sydänääniä kuuleekin enemmän siihen tarkasti kohdistettuja potkuja kuin laukkaavia sydämenlyöntejä.

Eilen illalla Hipon maatessa sohvalla tuli todella voimakas potku. Hipon mahan päällä levännyt kaukosäädin sai kokea Hippopavun potkusta syntyneen ilmalennon. Kaukosäädin lensi kaaressa lattialle. Tilanne herätti tulevassa äidissä todella huvittuneen ja onnellisen olotilan.


Muutama päivä sitten kipuillut selkä on nyt kunnossa, eikä pissanäytteessäkään ollut viitteitä tulehduksesta. Neuvolasta veikkailivat hermosärkyä tms, voivat välillä olla kuulemma erittäin kivuliaita. Pääasia, että kaikki on hyvin Hippopavulla.

Torstaina oli sokerirasitustestin vuoro. Kaksi tuntinen labrareissu meni mukavasti, vaikkakin muutaman kauhun hetken Hippo koki. Yksi kamalimmista näyistä ikinä tapahtui tuolloin. Labran toimenpidehuoneesta lähti kesken toimenpiteen yksi vanha mammeli kyynärtaive verisenä hipsimään käytävälle, suoraan kohti Hippoa. Verta tippui kättä pitkin mammelin hameelle ja suihkusi seiniin. Lähipiiri tietää, että Hippo on neulakammoinen. Onneksi toimepidehuoneesta tuli ulos myös sairaanhoitaja, joka nappasi mammelin kiinni ja tilanne rauhoittui. Tulipa Hipolle levollinen mieli kun hänet kutsuttiin seuraavaksi tuohon samaan huoneeseen....Jaiks! Hipon pistelyt sujuivat hyvin ja maanantaina voikin soitella neuvolasta sokerirasituksen tuloksia.


 Makuuhuoneen ilmeen raikastaminen

Hipon ja hänen kultansa ovat aloittaneet asunnon valmistelun makuuhuoneesta. Raskaat värit ja esineet vaihdettiin raikkaaseen valkoiseen, jotta Hippoppavun pinnasängyt ja muut sointuvat hyvin uuteen kokonaisuuteen. Pelkästään uudet verhot ja vanhojen taulujen pois ottaminen seiniltä saivat suuren muutoksen aikaan. Hipon kesäloman alkaessa suoritetaan huoneen viimeinen silaus matoilla ja kaapin päällisen järjestelyllä.

Valkoista makuuhuoneeseen, silläkin uhalla, että lapsi on tulossa.
Hippo on laatinutkin etukäteen ostoslistan Ikeaan ja Kodin Ykköseen. Hipon mahan kanssa ei enään tehdä monen tunnin ostosreissuja. On kätevempää suunnitella ostokset etukäteen jottei turhia askeleita kerry liikoja.

Kasvava maha on antanutkin viimeaikoina merkkejä lihasten väsymisestä. Jalat väsyvät helpommin ja nivuset kipeytyvät tunnin lenkistä. Lämmennyt sää tekee myös jälkensä Hipon raajoille. Erittäin hyvänä ravintolisänä on magnesium, ei ole sen nauttimisen jälkeen yöllä lihakset krampanneet. Ilmeisesti on tullut juotua liian vähän ja magnesiumin tarve ei ole täyttynyt ruokavaliosta. Hipon kaapista onneksi löytyi aikoinaan töistä ostettuja Diasporal-paketteja. Pitääkin muistaa ostaa ennen kesälomille ja äityslomalle lähtöä muutama paketti varastoon, veikkaan meinaan aikamoista hellekesää tulevaksi.

Hippo suosittelee, erittäin lämpimästi!

Tällä hetkellä tätä tekstiä kirjoittaessa Hipon makuuhuoneessa on aika söpö näky. Hipon prinssi nukkui todella hellyyttävässä asennossa. On ihan pakko laittaa kuva tänne. Hippo voi vain kuvitella kuinka hellyyttävältä näyttää kun Hippopapu nukkuu joskus tuossa vieressä ja äiti ihastelee näkyä tästä kuvakulmasta.

Oho, nyt tulikin jo muuta söpöily kyynel...Hippo menee nyt keittämään aamukaffeet prinssille ennen kuin läppäri rikkoontuu söpistely kyynelistä. Ai kuinka niin raskaus herkistää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti