perjantai 18. toukokuuta 2012

Perjantai-illan löytöjä

Hipon työviikko on takana ja viikonloppu edessä. Hipon ja hänen kultansa asunnon eteisessä tuoksuu märkä puu. Helatorstaina kävelylenkillä bongattu aarre on haettu eteiseen kuivumaan ennen sen vihkimistä uuteen käyttötarkoitukseen.

Hippo ja hänen kultansa löysivät hylätyn talon liepeiltä vanhan ja arvokkaasti elähtäneen ikkunapokan. Eilen illalla jo Hipon kultaa jäi tuo kaunis esine mietityttämään. Tänään Hipon iltavuoron jälkeen suuntasi  kaksikko noutamaan tuota mieleen jäänyttä pokaa. On se hyvä, että Hipon kulta osti farmarin, dyykkailukin on helpompaa...=) Poka on tarkoitus entisöidä minimalisesti ja tehdä siitä eteiseen näyttävä peili.

Korkeutta pokalla on 148 cm ja leveyttä 62 cm
Kaunis yksityiskohta
Perjantain kunniaksi oli posteljoonikin päättänyt ilahduttaa Hippoa. Kaksi viikkoa sitten tilatut Royal Kestojen tilaus saapui! Imse Vimse eläintarha AIO kestovaipan lisäksi Hippo tilasi itselleen 5 paria kestoliivinsuojia . Hippo uskookin niiden soveltuvan paremmin atooppiselle iholle kuin kertakäyttöisten. Vain aika näyttää, onko Hipon tuumailut oikeassa. Mutta on ne söpöjä ja jos söpöt kuviot saisivat maitoa valuvat tissit jotenkin mukavemmaksi asiaksi?

Aika makeat kuviot!

Kuten kaikissa kuvauksissa on paikalla assistentti, niin oli myös tänäänkin. Hra Kapteeni alias Leo tutki silmä tarkkana kuvauspuuhia ja nuuskuteltavaa riittää myös ikkunapokassa.

Virallinen valvoja Hra Kapteeni (joka on ollut tänään tuhma, tiputtanut keskikaiuttimen tv:n päältä ja irroittanut kotiteatterin yksikön takalevyn kauppareissun aikana...)
Toivottavasti viikonloppunne on yhtä jännittävä kuin Hra Kapteenille ikkunapokan hajumaailma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti