sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tilaa tarjoaa muhkea maha

Hippopapu kasvaa vauhdilla, sen huomaa Hipon kasvavasta kummusta. Aikaisemmin löysät vaatteet ovat nyt istuvaa mallia ja aikaisemmin hiukan napahkot vaatteet ovat jo kaapin perukoilla odottamassa syksyä.

Hipon vaatekaapissa on vielä onneksi useita tunikoita venytettäväksi kesän ajalle. Mitään isoa kasaa äitiysvaatteita ei Hippo viitsisi ostella. Äityisvaatteista uutena Hippo on hommannut legginssit, housut, tuubitopin, pitähihaisen trikoopaidan ja useammat todella seksikkäät pikkuhousut. Niihin vielä kun saisi saksalaishenkiset henkselit, niin olisi seksikkyys katossa!

24+4 maha, aika hieno tynnyri jo! Rakas notkoselkäni tekee mahasta vielä isomman näköisen =)

Kestovaippailu

 

Raskauden alussa Hippo mietti kestovaippailua, olisihan se normaali jatkumo kuppeilulle. Silti ajatus kestovaippailusta ei oikein innostanut. Hippoa pelotti lähinnä se pyykin määrä. Hipon keskusteltua useamman "kestoilijan" kanssa ja vietettyään useita iltoja kestovaippayhdistyksen sivuilla alkoi ajatus tuntumaan oikealta.

Mitään HC-kestovaippailijan imagoa Hippo ei lähde hakemaan, vaan tutustuu rauhassa Hippopavun synnyttyä pienen omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kaikki tapahtuu Hipon oman jaksamisen ja mielenkiinnon ehdoilla.

Hipon äiti on jo aiemmin lupautunut kutomaan hahtuvahousuja, joten Hippopapu tulee saamaan varmasti useammat rakkaudella tehdyt pöksyt.Kestovaippailussakin Facebookin kierrätysryhmät ovat osoittautuneet hyväksi ostopaikaksi.  Tänään Hippo hakikin kultansa kanssa kauppareissun varrella muutaman Imse Vimsen pientä tulokasta varten. Kaksi nb-kuorivaippaa ja 4 sisävaippaa (6€) ja yksi käyttämätön 5-8 kg Imse Vimse kuorivaippa+sisävaippa (1€). Hyvä hankinta!

Joten kun hahtuvahousut ja sideharsot+imut saadaan laatikkoon mukaan, ei vaippailusta paljoa muuta uuvukkaan. Sonettin pesuaineet ja muut tykötarpeet Hippo saakin ostettua kätevästi työpaikaltansa.


Rauhallista loppu sunnuntaita ja oikein paljon energiaa alkavaan työviikkoon!


1 kommentti:

  1. Kylläpä on ihana masu jo sinulla.. Puikot odottavat lankaa jo innolla =D

    VastaaPoista