perjantai 8. kesäkuuta 2012

RV 29+2Ei se flunssa selättynytkään ensimmäisessä erässä, kuten Hippo oli kuvitellut. Nurkan takaa oli tulossa vielä ärhäkkäämpiä oireita.

Eilen Hippo lähti aamusta töihin, vaikkakin herätessä oli todella tukkoinen olo. Töihin päästyään alkoi veren sekaisen rään niistäminen, samoin ysköksissä oli hiukan verta mukana. Soitto työterveyteen ja lääkärille kertoilemaan oireista.

Onneksi mitään vakavempaa ei löydetty. Nenän limakalvot olivat kuulemma ns "massiivisesti" turvoksissa ja nielu paikoitellen pienesti vereslihalla. Kyseessä kuulemma erittäin ärhäkkä räkätauti, hoitona nesteytys, lepo ja limakalvojen kosteutus seesamöljyllä ja kaikkein parasta: kurkkukivun lievittäminen mehujäällä! Noottia tuli, että liian kauan on painettu menemään ilman lepoa tämmöisen flunssan kanssa.

Lääkärin antamien ohjeiden lisäksi kävi Hippo hakemassa Apilasta homeopaattisen valmisteen jolla saisi liman  liikkeelle ja tukkoisen olon pois. Fytonomi suositteli  Dr. Reckewegin R 09 helpottamaan alkanutta yskää.

Hipon täytyykin todeta, että jo toisena päivänä on lima alkanut irtoamaan nätisti ja tukkoisuus poistumaan pikku hiljaa. Siis valmiste todellakin toimii! Mikään apteekin yskänlääke ei ole näin nätisti auttanut limaisen yskän hoidossa.

Ja tiedoksi kaikille, että "Oikein otettu homeopaattinen lääkeaine ei vahingoita sikiötä. Veteen laimennetusta ja potensoidusta lääkeaineesta ei jää materiaalisia haitta-aineita elimistöön. Lääke vaikuttaa elimistön energiatasoon ja vastustuskykyyn. Raskauden aikana myös sikiö pääsee hyötymään tästä vaikutuksesta."

Doupinkia!
Lisälääkkeiksi Hipon kulta toi kasan mehujäitä ja kaksi litraa mansikoita. Mehujäät auttavatkin hetkellisesti kipeään kurkkuun ja mansikat tuovat lohtua flunssan keskelle.

Eilen Hippo ottikin oikein levon kannalta koko päivän. Nukuttua tuli 4 tuntia lääkärillä käynnin jälkeen ja viime yönä 13 tunnin yöunet. Tosin 13 tunnin yöunia katkaisivat pakolliset pissareissut. Niitä Hippo tekeekin nykyään noin 3 kertaa yössä.

Joten eiköhän tämä tauti olisi selätetty maanantaihin mennessä, jolloin on viimeinen  työpäivä edessä.

Hippopavun yllätys 

 

Tänään Hippopapu yllätti. Se potki Hipon lempibiisin tahdin mukaisesti masussa. Voisiko Hippis olla rytmitajuinen, toisin kuin äitinsä? Noilla rytmikkäillä potkuilla se osoitti ainakin hyvää musiikkimakua. Ja pitihän Hipon heti soittaa tulevalle isukille uutinen töihin, joka kuulosti myös erittäin tyytyväiseltä jälkeläisensä osoittamaan taitoon.


Kyseinen biisi on myös Hipon kännykässä soittoäänenä, joten Hippiksellä onkin ollut aikaa opetella biisiä jo pidemmän aikaa. Deathstars, ei paha valinta Hippis!

Nyt Hippo painuu sohvalle köllimään ja kuuntelemaan musiikkia Hippiksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti