lauantai 2. kesäkuuta 2012

Äitiyspakkaus ja Äidin pakkaus

Eilinen päivä oli tapahtumia ja tavaroita täynnä. Päivä kului ensin Hipon ollessa töissä ja sen jälkeen alkoikin aikamoinen shoppailu. Hipolla oli tarkoin laadittu lista mitä piti hakea mistäkin. On hauskempaa hankkia kerralla kaikki tykötarpeet  Hippopavulle ja laitella sitten niitä rauhassa paikoilleen kesälomalla.

Ensimmäisenä Hippo ja hänen kultansa suunnistivat Ikeaan, mistä hankittiin mm vuodekatos, joka pitäisi Leo alias Hra Kapteenin poissa pinnasängyn pehmeistä vällyistä. Hippo on saanut useita vinkkejä kuinka katos pingotetaan pinnasängyn ympärille. Yksi ehdotuksista kuulosti hyvältä. Katos pingotetaan pyykkipojilla, helppoa. Lisäksi Hippo tuumi, että pyykkipojat voi tuunata koristeellisiksi ja niihin voi lisävarusteeksi laittaa vaikkapa kulkuset...Kuulepahan koska Hra Kapteeni käy kokeilemassa onneaan.

Lisäksi Ikeasta tuli mukaan harsoja, päiväpeitto ja makuuhuoneeseen matto.

Kuva lainattu Ikean sivuilta
Ikean jälkeen parivaljakko suuntasi Kodin Ykkösiin hakemaan neljää isoa säilytyslaatikkoa Hippiksen kamoille. Kestovaippailuun tarvitaan hiukan tuota säilytystilaa, joten tarvitsee makuuhuoneessa järjestellä tavaroita uuteen järjestykseen. Sopivia ja kauniita säilytyslaatikoita on välillä mahdotonta löytää ja Hippohan ei mitään muovisia hirvityksiä halua näkösälle säilytettäväksi. Joten monen tunnin surffailu netissä tuotti muutama päivä sitten tulosta. Lopulta kaupassa ei tietenkään kyseisiä laatikoita enään ollut, mutta vaihtoehto oli oikeastaan parempi kuin alunperin suunniteltu. Hintaa neljälle laatikolle tuli kyllä noin 60 euroa, mutta sehän on yhden baari-illan hinta...

Vaatekaapin päälle tulevat säilytyslaatikot

Kahvaan saa roikkumaan vaikka ihania pellavatähtiä
Kahden sisustuspaikan jälkeen oli välipysähdys kotiin tiputtamaan hankitut tavarat. Tämän jälkeen matka jatkui Postiin, mistä haettiin kaksi pakettia. Toinen oli äitiyspakkaus ja toinen paketti Hipon äidiltä.
Molemmat paketit olivat tajuttomattoman ihania! Viimeisenä etappinina oli ruokakauppa, HUH! Sitten kiireen vilkkaa kotiin tekemään ruokaa ja tutkimaan paketteja...

Hipon äiti oli kutonut Hippopavulle KUUDET hahtuvahousut. Kyllä nyt kelpaa Hippiksen kestoilla. Lisäksi pakettiin oli laitettu "muutama" muu pieni piristys. Tuleva Mummi on näköjään ollut hövelillä tuulella. Toisaalta sehän on nimenomaan mummien oikeus.

Hippo kesälomalla huovuttaa hahtuvahousujen "kriittiset" alueet ja lanoliinilla viimeistelee pöksyt käyttövalmiiksi. Kaikkea ihanaa puuhaa siis riittää, ei haittaa vaikka kesäkuu olisikin sadekuukausi.

Mummin paketti, on hahtuvahousuja, bodeja ja vaikka mitä! Huomatkaa Hippo-body!

Äitiyspakkaus oli mallia 2011, vasta syksymmällä tulevat jakoon 2012 mallin äitiyspakkaukset. Äitiyspakkaus sisälsi todella paljon vaatteita ja muuta hyvää tavaraa.

Äitiyspakkaus


Enään Hippopavulta puuttuu siis pinnasänky ja siihen patja. Täytyy siis hoputtaa Hipon kullan vanhempia, jotta saisi Hra kapteeni tutustua pinnasänkyyn rauhassa. Samalla saisi opetettua ajoissa, että hänellä ei sinne ole mitään asiaa.

Hra Kapteeni rakastaa laatikoita...


Muutama loppusilaus ja pyykinpesua niin kaikki on niin valmiina kuin vain voi. Ihanaa!

1 kommentti:

  1. Paljon kauniita vaatteita näytti olevan tuossa äitiyspakkauksessa. Noilla tuleekin toimeen hyvin alun.. Muutama villa-asu kun täältä vielä on sinnepäin tulossa ennen h-hetkeä.. Onpa Leo onnellisen näköinen kelliessä laatikon päällä =D

    VastaaPoista