torstai 14. kesäkuuta 2012

Frankensteinin näköinen Hippopapu ja tilaa säästävä amme

Eilisestä ultrasta Hippo ja hänen kultansa saivat mukaan kuvaa Hippiksestä. Kuvaa katsottaessa täytyy hiukan nauraa...Lapsi raukkahan näyttää ison pottunokkansa ja korkean otsansa kanssa ihan Frankensteinin hirviöltä.

Kuinkahan monen lapsi on näyttänyt aivan samalta kuin ultrassa saaduissa profiilikuvissa?

Mulla o suu mutrussa ja hiukan isohkon näköinen pottunokka!
Kauhujutuissa pysyäksemme, oli Hipon tämän aamuinen herääminen oma kauhutarinansa. Muutamana aikaisempana aamuna on Hipolla ollut suonenvetoja reidessä. Samanlaisia kuin joskus kun on tullut liikuttua paljon ja juotua liian vähän. Mutta tämän aamuinen paini aivan eri luokassa. Nyt Hippo tietää miltä oikesti suonenvedot tuntuvat. Sehän on vaan semmonen ihan pikkiriikkinen tunne, että joku repii sinun jalkaa irti ja aina kun luulet että se loppuu ja liikut millin, niin kaikki alkaa uudestaan ja luulet että kuolet.

Nyt Hipon huomio kiinnyttyykin siihen, että muistaa juoda tarpeeksi vettä ja nauttia joka ilta magnesium annoksensa. Tämän aamuisen ei tarvitsisi toistua!

Torireissua ja muuta puuhastelua

 

Aamuisen kipuilun jälkeen jäi Hipon reisilihas hiukan jumiin, joten Hippo suuntasi torille pienimuotoisen kävelylenkin. Hippo näki torilla kukkakkojussa kauniin ruusun, joka piti saada. Hippo näki jo mielessään mihin tuo kaunis ruusu kuului...

Lasisorsaanhan se kuului, hiukan erilainen maljakko mutta persoonallinen!

Nopean torireissun jälkeen Hippo huovutti Hippiksen hahtuvahousut, pesi koneellisen pyykkiä, siivosi jääkaapin, leipoi onnistuneen mustikkapiirakan ja epäonnistuneen kinkkupiirakan. Lisäksi valmisti kullalle ruoan ja pyyhki hiukan pölyjä.

Käyttövalmiina palvelukseen!
Hipon on vielä lopuksi pakko hehkuttaa tilaihmeestä nimeltään Flexi Bath. Hipon ja hänen kultansa kaksion vessa ei ole mikään tilaihme, joten normaali amme veisi liikaa tilaa ja olisi todennäköisesti tiellä suurimman osan ajasta.

Jälleen kerran Hipon surffailu netissä kantoi hedelmää. Löytyi ammeiden amme! Ja parhautena oli se, että sen sai ostettua yhdistelmävaunuista saaduilla bonuspisteillä. Eli kustannus ammeelle 0 euroa (siis noin niinku periaatteessa). Normaalisti amme maksaa OZbabyssä 39,90€.

Flexi Bath siis taittuu kasaan ja vie syvyyssuunnassa tulitikku rasian verran tilaa! Saumat kestävät sen verran, että sen voisi avata kerran päivässä kahdeksan vuoden ajan. Siistiä! Kuinka Hippo voikaan olla näin fiiliksissä yhdestä ammeesta?

Upea värikin löytyi!
Näin vähän se vie tilaa!!

Hippo pahoittelee paasaamista tästä ammeesta. Mutta ette voi sanoa, ettei olisi suorastaan nero ratkaisu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti