lauantai 23. kesäkuuta 2012

Hipon hurjista hurjin Juhannus

Hippo on viettänyt hurrrrrjan Juhannuksen.

Juhannusaattona Hippo ja hänen kultansa kävivät saunomassa ja grillailemassa ystävänsä luona Littoisissa. Mukana menossa oli myös 5 kk vanha söpö pieni poika.

Hipon oli tarkoitus pulahtaa ja testata äitiysuimapukunsa, mutta eipä Hippo tarjennutkaan kuin kastelemaan varpaansa altaan viileässä vedessä. Saunomisien ja grillailuiden jälkeen lähti Hippo ja hänen kultansa puolen yön aikoihin kotiansa.

Sen verran rankkaa oli Juhannusaaton juhlinta, että Hippo nukkui 11 tunnin yöunet. Muutaman sihijuoman juonut Hipon kulta heräsi aikaisemmin ja olikin jo keittänyt aamukaffeet kun Hippo jaksoi vihdoin ryömiä sängystä ylös.

Aamukaffeiden jälkeen meno jatkui yhtä hurjana. Hippo makoili sohvalla ja lueskeli vanhoja Aku Ankkoja ( vuosilta 1991 ja 1992). Aika meinasi käydä pitkäksi, ulkonakin oli sateista ja harmaata. Blääh!

Kaffetta ja Akuja


Päivällisen jälkeen Hippo hipsi vesisateessa juna-aseman ärrältä ostamaan mehujäätä. Siinäpä tämän päivän liikunnat, hurjaa!

Hra Kapteeni on ollut tunnelmassa mukana, leluhiiretkään eivät jaksa napata.


TV:stä on lisäksi katsottu laatuviihdettä mm. Pekko Aikamiespoika elokuva ja naureskeltu ehkäpä hurjimmalla Juhannukselle ikinä. Silti Hipon mielestä tämä Juhannus on ollut ihana, rauhallinen ja ainutlaatuinen Hippopavun venkoillessa masussa.

Juhannuksena suunnitellaan tulevaa Vepsä-viikonloppua ja kauppalistaa...Hurrrrjaa!


Ensi Juhannuksena juhlijoiden määrä kasvaakin yhdellä, millainen Juhannus silloin onkaan luvassa ja missä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti