perjantai 29. kesäkuuta 2012

Hippopavun tätikerho lähtee seikkailemaan!

Tulevalla Hippopavulle on tehty heti raskauden varmistettua oma salattu tätikerho-sivu Facebookkiin, nimeltä Hippopavun tätikerho.

Tätikerhossa on mukana Hipon lähimmät ystävät. Nyt tätikerho järjesti viikonlopun mittaisen lomailun Vepsän ulkoilusaarelle . Valitettavasti kaikki tädit eivät pääseet mukaan matkaan, tätikerhoa on edustamassa kaksi tätiä (+ Hippo) kuudesta . Luvassa on saunomista, uimista (jos tarkenee), grillailua ja chillailua. Ei mitään sen suurempaan. Kunhan nauttivat maisemista ja erilaisesta ilmapiiristä.

Mökkireissu <3
Tätikerhon käyttöön on varattu oma mökki, jossa kelpaa majailla lauantaille luvattujen vesisateiden ajan. Ruokaa on varattu mukaan enemmän kuin pitäisi ja fiiliskin tuntuisi olevan kohdillaan.

Hippo ja yksi tätikerhon tädeistä kävi viime kesänä ensimmäistä kertaa Vepsässä kun Jo-Jo Teatteri piti kesänäytelmänsä Tankki täyteen- maallamuuttajat siellä. Hippo ja täti ihastuivat tuolloin kovasti saareen ja suunnittelivat ensi kesänä mökkeilevänsä siellä.

Toukokuussa Hippo varasi mökin, jotta reissu varmasti onnistuisi. Mökin vuokra on halpa viikonloppu (pe klo 15- su klo 11) maksaa 185 euroa. Perille pääsee Rosita Oy:n paateilla, edestakainen matka maksaa 14 euroa ja kestää tunnin. Samalla saa ihailla kaunista Turun saaristoa.

Vepsään voi tehdä helposti päiväretken lasten kanssa. Saarella on grillikatoksia makkaranpaistoa varten, hiekkarantaa, kallioita kiipeilyä varten ja ravintola ruokapalveluineen (isommat saa myös sihijuomaa sieltä).

Jos asutte Turussa niin käykää ihmeessä tutustumassa Vepsään. Pakatkaa kunnon eväät mukaan. Tai yhdistäkää uimareissu kesäteatteri! Tänä kesänä Jo-Jo Teatteri esittää Eila, Rampe ja Likka näytelmän. Esityskausi on heinäkuussa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Vepsä suitsutuksen jälkeen Hippo suuntaa tarkistamaan, että kaikki tarvittava on pakattu mukaan...

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti