sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kurkkukipuilua ja vaihtoehtoisia hoitoa

Eiliseen päivään asti on Hippo saanut viettää raskausajan ilman flunssaa. Lauantai aamuna alkoi pieni kurkkukipu ja yleinen vetämätön olo vaivaamaan. Kylmä hiki nousi välillä pintaan ja pakotti Hipon lepäilemään.

Nyt sunnuntaina on pahin flunssaolo poissa, mutta kurkku kipu vaivaa yhä. Raskaana ollessa ei oikein mikään tyypillinen flunssalääke käy. Aiemmin olisi Hippo nauttinut muutaman kupillisen finrexiniä ja imeskellyt strepsilssejä. Nyt on tyytyminen turvallisiin luonnonmukaisiin hoitomenetelmiin; hunajaan, kuumaan juomaan ja suolapiippuun. Tuisan suolapiippu tai suolainhalaattori onkin lieventänyt hetkellisesti kurkkukipua. Hippo toivookin, että ahkera hengittely inhalaattorin kautta puhdistaisi nielun ja veisi kivun pois. Taitaa se lepo olla kuitenkin kaikkein tärkeintä.

Hunajaa ja suolaa. Ja eikö yksi omena päivässä pitänyt lääkärin loitolla?
Vaikka kurkkukipu on vaivannut ei Hippo ihan kokonaan ole malttanut olla paikoillaan...Hippo toimi työnjohtajana kun makuuhuoneen kaapinpäällinen siivottiin ja laittettiin järjestykseen. Hipon kulta teki siis kaiken akrobaattisen ja fyysisen työn. Hippo lähinnä huuhteli pölyrättiä ja pyöri jaloissa.

Nyt on kaapinpäällinen todella siisti, verrattuna aiempaan muovipussien sekamelskaan.


Makuuhuone alkaakin olemaan niin ihanan näköinen, ettei haluaisi poistua lainkaan sieltä... Hippo taitaakin viettää suurimman osan kesälomastaan siellä.

Makuuhuoneen lisä"ikkuna"

Enään 6 työpäivää jäljellä kesälomaan. Eniten Hippo odottaa kylläkin 8 päivän päässä olevaa ultraa. Onko istukka noussut tarpeeksi ylös ja näkyykö onko Hippis tyttö vai poika? Elämme jännittäviä aikoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti