lauantai 9. kesäkuuta 2012

Liisa nukella leikkimistä

Tänään Hippo on leikkinyt Liisa nukellansa. Tai ei sitä nyt leikkimiseksi voi kutsua, Hippo lähinnä harjoitteli harsojen virittämistä ja taittelua.

Hippo on saanut Liisa nukkensa 5-6 vuoden ikäisenä ja se onkin ollut Hipon tärkein lelu monien vuosien ajan. Liisaa on raahattu uimarannoille, mökkireissuille ja lenkeillä se on kulkenut Oran miniatyyri vaunuissa mukana.

Lisäksi Liisalla on näyttelijän ura takana. Se on ollut yli 5 Jouluevankeliumissa Jeesuksena, muutamassa elokuvassa bodystunttina ja vuoden 2011 Turun Ylioppilasteatterin Wappukabareessa sketsirekvisiittana. Ei hassumpi ura.

Mutta tänään Liisa toimi Hipon harjoittelukappaleena. Helpostihan se harson laittaminen luonnistui liikkumattomalle ja elottomalle nukelle. Mitenhän se menee kun kyseessä on venkoileva ja vinkuva pieni lapsi? Se jää nähtäväksi. Muutaman kerran jos Hippo treenailisi harsojen laittamista Liisalla, voisi jonkin näköinen tuntuma tulla, ettei sitten elokuussa olla peukalo keskellä kämmentä.

Hei meillä harsoillaan!

Hiukan treeniä vielä ni kyl se vaipalta näyttää...
Ohje on Ruskovillan Villavauva-oppaasta
Jos sinulla on jokin vinkki harsojen käytöstä tai parempi taitto-ohje, olethan ystävällinen ja kerrot sen Hipolle? Kaikki vinkit otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti