keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

RV 30 ja istukan ultraus

Tänään oli se kauan odotettu päivä: istukan ultraus. Hippo heräsi jo seitsemän aikoihin aamulla tärinöissä, mielessä vain laukkasi ajatus kello 13.15 olevasta ultrasta. Aamupala piti nauttia pienellä väkipakolla niin paljon oli jännitystä ilmassa.

Sitten alkoi se ajan kuluttaminen. Hippo kävi suihkussa, järjesteli tavaroita, pesi  pesutuvassa keittiön ja vessan matot, kokeili eri kampauksia ja ravasi levottomana ympäri asuntoa. Hippo laittoi kengätkin jalkoihinsa 15 minuttia ennen lähtöä. Hipon kulta naureskeli hieman levottomasti käyttäytyvälle Hipolle, mutta näytti ymmärtävän hyvin jännityksen.

Vihdoin kello 13.15 ja Hippo istui kultansa kanssa Luolavuoren äitiyshuollon ultraääniyksikön odotushuoneessa neuvolakortti valmiina kourassa.  Ovelta tuli kutsu, vihdoin!

Ultrassa näkyi, että istukka oli noussut juuri niille rajoille, että alateitse synnytys sallittaisiin. Tosin asia varmistetaan vielä kerran 3.8 , jolloin tarkistetaan Hippopavun koko samalla.

Nyt Hippopavun painoarviona oli 1794 g. Muiden arvojen kanssa yhteenlaskettu kokoarvio vastaisi RV 31+4 kokoa. Mutta kuten lääkäri sanoi, arviot ovat arviota. Veikkasi, että Hippopapu elokuussa syntyessään tulisi olemaan noin nelikiloinen kaveri. Aika näyttää.

Aika myös näyttää onko Hippis tyttö vai poika. Tälläkin kertaa oli veijari yhteistyöhaluton näytelläkseen sukupuolielimiään. Varuiksi se oli parkkeerannut peppunsa jalat ristissä Hipon navan taakse. Muutenkin tuntui, että ultraus ei napostellut Hippistä. Se aloitti sellaisenkin monotuksen ultrausvehjettä kohtaan, että oksat pois! Kesti tunti, että kaveri rauhoittui ultraamisen jälkeen.

Kestoripsiä ja muita kuulumisia

Jotta Greenpeace jättäisi Hipon rauhaan Ruissalon rannoilla, laitatutti Hippo itselleen ihanat kestoripset! Vaikka kesä menee valaskoossa pitää jotain ihanaa suoda ulkonäöllensä.  Onpahan Hippo valaalla ainakin ihanat räpsyttimet! Kiitos Arte Fashion jälleen hyvästä työstä. Eli jos Turussa kaipaat hyvää kampaamoa, ripsihuoltoa, meikkauspalveluita tms, voi Hippo lämmöllä suositella Arten palveluita.

Hiukan tuo taivaallinen hehku kimpoaa kasvoiltani, pahoittelut!


Hipon ulkonäön kohentamisen lisäksi on olohuone kokenut pienen muodonmuutoksen. Ennen olohuoneessa ollut ruokailuryhmä sai uuden kodin Facebookin kirpputorin kautta. Uudeksi atk-pöydäksi otettiin Singerin vanha ompelupöytä. Pöytä on taloyhtiöstä pois muuttaneen vanhemman naisen peruja. Vanha toimistotuoli on Hipon "appi"ukon vuokralaiselta. Nyt on olohuone kevyemmin kalustettu, jotta vaunut mahtuvat säilytettäväksi myös asuntoon.

Hra Kapteenin mielestä toimistotuoli on hänen.

Vielä olohuoneen senkki kun saadaan petsattua niin alkaa ilme olla kohdillaan! Kyllä tekemistä riittää, mutta se on hyvä se!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti