keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

RV 31 masukuvaa ja supistuksia

Tänään Hipolle tuli täyteen raskausviikko 31. Eli noin 9 viikkoa, eli toisin sanoen kaksi kuukautta lasketulle ajalle!

Viime yönä Hippo heräsi ensin alkavaan suonenvetoon jonka sai venyttelemällä pois. Suonenvedon jälkeen alkoi alavatsa kovettua ja menkkamaiset säryt vaivaamaan. Eli harjoitussupistukset tulivat kyläilemään. Aikansa Hippo jaksoi kuulostella niitä ja sitten antoi periksi ja kävi nappaamassa paratabsin ja kuulosteli lisää kroppaansa. Kauaa ei supistukset kestäneet ja äkkiä Hippo olikin taas unten mailla.

Meni noin tunti kun iski suonenveto taas päälle ja Hipon oli pakko klenkata keittiöön huitasemaan diasporal kitaansa. Aiemmin illalla otettu diasporal ei siis jaksanut siis vaikuttaa koko yötä. Hippo voikin kertoa, että kaksinkertainen annos diasporal 400 mg:tä toimii erittäin hyvänä laksatiivina! Että niin ihana yö on takana =)


Aamun Hippo aloitti Turun Sanomilla ja kaurapuurolla raparperikiisselin kera. Aamupalahetkeä seurasi kahden tunnin silityssessio Lentävien lääkäreiden ja Suurimman pudottajan pyöriessä tv:ssä taustalla.  Hippo silitti Hippopavun lakanat, tyynyliinat ja pussilakanat. Harvemmin Hippo mitään silittelee, mutta tulipahan moinen idea mieleen ja siitä se sitten lähti.

RV 31 pömppisvatsa


Aamupäivästä kolahti postin mukana Historia-lehti, jota Hippo lueskeli sohvalla maaten. Pesukone hyrisi taustalla pesten pieniä ulkoiluvaatteita. Nälkäkin iski Hipolle, joka joutui tyytymään keitettyihin kanamuniin, uusiinperunoihin ja raejuustoon. Tänään olisi illalla luvassa kauppareissu kullan kanssa. Kauppareissun lisäksi Hippo ja hänen kultansa käyvät maksamassa Hippopavun tulevan sängyn. IIH! Vihdoin pinnasänky asia siis edistyy.

Evelina pinnis. Kuva lainattu.
Juhannuskin koputtelee ovelle. Luvassa onkin rentoa oleilua ja vierailua jopa Littoisissa saakka. Saa nähdä onko tarpeeksi lämmintä, että Hippo uskaltaisi korkata ostamansa äitiysuimapuvun...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti