sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Hipon viimeaikaisia kuulumisia RV 33+4

On vierähtänyt tovi, siitä kun Hippo on tänne viimeksi kirjoitellut. Syy on yksinkertaisesti se, että mitään hirmu erikoista ei ole tapahtunut ja energiatasot ovat olleet aika matalalla.

Vihdoin kun kesähelteet saapuivat, saapui myös nukkumiseen liittyvät ongelmat. Unta ei saa öisin juuri lainkaan. Hippo pyörii, hyörii, etsii asentoa, tuskailee kuumassa makuuhuoneessa, koettaa löytää parempaa ja viileämpää petiä olkkarista, mutta ei. Uni ei tule kuin vajaaksi tunniksi kerrallaan, sitten juostaan pissalla ja juomassa ja ihaillaan Hippiksen taidokkaita sambarumba-liikkeitä mahassa. Jossain vaiheessa Hippo luovuttaa ja lakkaa yrittämästä. Ehtiihän sitä nukkua aamulla ja päivällä, tällöin Hippo saakin jo nukuttua yleensä useamman tunnin putkeen.

Vielä olisi luvassa 6-7 viikkoa laskettuun aikaan, toivotussa tapauksessa vajaa 5 viikkoa. AARGH! Muuten siis kaikki olisi kunnossa, mutta tämä kuumuus on raskaana ollessa jotenkin extra rankkaa. Hankala kuvailla sitä tukalaa oloa mitä lämpö voikaan aiheuttaa.

Onneksi ainut ongelma on siis lämpö, johon voi edes jollain tavalla vaikuttaa. Vedenkulutus on varmaan noussut 30 prosentilla kun viileitä suihkuja otetaan 2-3 päivässä (anteeksi Hipon omatunnon viherpiipertäjähippi..Nyt on vain pakko..). Onneksi vesi kuuluu vuokraan! Vettä myös nautitaan sisäisesti useita litroja ja magnesiumia vedetään joka ilta estämään lihaskramppeja. Lattiatuuletin (tunnetaan myös kissankarvojen lennättäjälaitteena) surruttaa huoneessa ja jenkkihuivit imevät päänahasta vapautuvaa kosteutta.

Pissitauot suoritetaan kello täsmällisesti noin 00.45, 01.45, 03.00 ja 05.40.


Eilinen päivä olikin kesän kuumin ja painostavin päivä. Ukkosmainen kosteus ja ajoittain porottava aurinko loivat yhdessä ihanan duon. Hippo ja hänen kultansa kävivätkin hakemassa tilaamansa pinnasängyn Babytownista ja vuodekatoksen kiinnitystä varten takorautaisen vempeleen Bauhaussista.

Loppupäivä kuluikin Hipolla Raision Teatterin kesänäytelmän Onnen maan ensi-illan parissa. Näytelmä oli ihanan liikuttava ja hyvänmielen nostattaja. Yksi kohtaus saikin Hipon kyynelehtimään, mutta onneksi vain hetkeksi. Ehdottomasti Hipon suosikkihahmo oli Matti Rostedtin näyttelemä isoisä.

Kuva Jouni Lehtonen, Raision Teatteri. Kuvassa: Henri Keränen, Matti Rostedt, Julle Kanttura, Tuomo Saarinen, Tarja Vuola ja Eila Karsikas


Ensi-ilta bileet sujuivat grillauksen, jutustelun, ja todella epäuskottavan siiderin (ruotsalainen alkoholiton luomusiideri) merkeissä. Tunnelma oli iloinen ja rento, niin kuin työryhmänsä. Kotiin Hippo saapui yhden maissa yöllä. Hipon kultakin oli käynyt nauttimassa muutaman sihijuoman ja oli saapunut itsekkin juuri tuolloin kotia. Saa nähdä kuinkas Hippo saa sen ylös tuolta sängystä kokoamaan Hippiksen pinnistä, koska pakkohan se on koota ihan heti, just nyt, tällä minuutilla.... =)

Loppupäiväksi Hippo toivoo ukkosta, kunnon viilentävää vesikuuroa ja viileitä tuulia. Tule ukkonen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti