tiistai 24. heinäkuuta 2012

Maha valahti

RV 35+6

Hipon pallomaha on valahtanut alemmas ja tällä hetkellä näky on aika koominen. Se on niin hassun muotoinen, ei Hippo näe enää edes omia varpaitansa.

Viimeisten viikkojen olotilat ovat saapuneet. Paine tuntuu koko ajan, vatsa sekaisin, väsyttää, kiukuttaa, naurattaa, laulattaa yhtä aikaa ja tunteet on pinnassa. Jalkaterät ovat turvoksissa ja kauaa ei jaksa touhuta yhteen putkeen.

Ylihuomenna olisi neuvolalääkärin aika. Painoa on tullut kolmen viikon aikana aika hyvin lisää, johtuen aika pitkälti turvotuksesta? Hippoa tällä kertaa hiukan jännittää, ovatko kaikki arvot vielä pysyneet hyvinä.

Mitään ihmeellistä viimeaikoina ei Hippo ole tehnyt tai oikeastaan edes jaksanutkaan.

Hippo toivookin, että ystävät ymmärtävät ettei nyt enään paljoa lähetä kaupungille kahvittelemaan. Mutta sen sijaan hän toivookin kovasti, että ystävät rimpauttaisivat ja tulisivat ihmettelemään kasvanutta mahaa Hipon Ratapihan residanssiin...Pirauta niin laitetaan pannu kuumaksi!

Lopuksi tarjolla tuore tämän päiväinen mahakuva...

rv 35+6 maha... Se on I-S-O !


4 kommenttia:

 1. Äänestin, että Hippis syntyis 20.8., vaikka sais se syntyä jo 11.8. ku sillon on mun nimipäivä :)
  Kivasti on maha pullistunu! :)

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 11.8. Ois aika jees, ei tarvisi niin kauaa vaappua eteenpäin =)

   Poista
 2. Ihana masu.. Onneksi ei enää ole kovin kauaa H-hetkeen.. Jaksa vielä vähän aikaa... Hengessä täällä ollaan kovasti mukana.. Muutamat unetkin olen jo Hippopavusta nähnyt..hoidellut tulevaa, mutta eipä ole unetkaan näyttäneet kumpiko sieltä tulee =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä pitämään salaisuuksia...

   Poista