keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Nyt on makuuhuone valmis Hippikselle!

Wuhuu ja hurraa ja hip hip hei! Makuuhuone on valmis uuteen tulokkaaseen.

Yhdeksi suurimmaksi murheenkryyniksi aiheutui Ikeasta ostettu sänkykatos, jonka tarkoituksena on suojata Hippistä liian uteliaalta karvaiselta isoveljeltänsä.

40-luvun talo aiheutti kiinnitykseen omat murheensa. Sänkykatosta varta vasten erikseen etsitty seinäpidike ei toiminut. Se ei kestänyt kiinnityksessä kissa isoveljen tutkimusmatkaa vaan kauhuksemme romahti alas. Seinän materiaali on jotain sekoitetta, joka vaikeutti proppujen pysymisen turvallisesti paikoillaan. Onneksi Hippo ehtikin testailla viritystä ajoissa ja vahingoilta vältyttiin. Tämän takia Hippo aikoinaan kiirehti sängyn valmisteluita, jotta käytäntö tulisi toteen.

Hippo soitti isännöitsijälle, joka suositteli, että he lähettävät ammattimiehen poraamaan jykevän reiän kattoon.  ( Isännöitsijäkään ei tiennyt mitä ylläreitä voisi katossa olla vastassa ja ei halunnut muiden porailevan sinne mitään) .Hippo ja hänen kultansa olivat samaa mieltä.

Nyt katos roikkuukin turvallisesti katosta ja kestää isommankin tutkijan elopainon.

Ja kaikista parhainta on se, että enään ei Hipon tarvitse murehtia muuta kuin synnytystä, sitä pienintä juttua tässä raskausajassa...


2 kommenttia:

  1. Ihiiih ihanaa, kyllä nyt Hippiksen kelpaa!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanja! Jotenkin pikkuista varten sisustaminen on niin ihanaa <3

      Poista