sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

RV 34+4 Leluja ja vaippoja

Hipon maha kasvaa ja kasvaa.

Perjantaina tehty kaupunkireissu tuntui maratonilta ja lauantaina pieni piipahdus keskustan Anttilassakin tuntui jo hurjalta rutistukselta. Hippis painaa koko ajan voimalla ja se saa tukalan olon aikaan. Hipon kävely on jo ankkamaista vaapottamista. Silti eteenpäin painetaan, mutta etanan vauhdilla ja useilla pysähdyksillä.

Kestovaippailua silmällä pitäen on Hippo suorittanut muutaman peliliikkeen lisää. Hipolle vinkattiin aikoinaan, että kannattaa liittyä Facebookissa Kestovaipat ja kantovälineet kiertoon, (O)sta -(M)yy - (V)aihda-ryhmään mukaan. Ryhmä on osoittautunut hyväksi paikaksi kysellä kestovaippailuun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. 


Kun ryhmässä kyseltiin olisiko joku kiinnostunut ostamaan pääkallokuosista flanelli vaippakuorta, ei Hippo voinut muuta kuin huutaa HEP! Vaippakuori sijaitsi kaiken lisäksi kiven heiton päässä Naantalissa, joten Hippo ja hänen kultansa hakivatkin se jo seuraavana päivänä. Vaihturina vaipasta sai vaipan entinen omistaja 3 pikkuautoa ja Angry Birds tarran. 


Lisäksi Hippikselle annettiin vauvan leluja, Hellin kuorivaippa ja Hipolle ja hänen kullalle leipää ja pullapitkoja. Voi mahoton! Maailmassa on vielä sydämellisiä ihmisiä jäljellä, kiitos siitä! Ja kyseessä oli siis entuudesta vain Facebook-ryhmästä tiedetty henkilö!


Pääkalloa...UUH!
Extra-lahjoituksia kuivumassa
No nyt on Hippikselle leluja =)
Yllä mainittujen vaippojen lisäksi on vaippakokoelma kasvanut parilla muulla vaipalla lisää. Hipon siivotessa kaappeja vastaan tuli noin 10 vuotta sitten ostettu Marimekon Unikko käsiveska, jota ei ole käytetty hetkeen. Se on lähinnä lojunut vain kaapissa tyhjän panttina.


Hippo napsi siitä kuvan ja laittoi sen Facebookin annetaan/lahjoitetaan/vaihdetaan 02-alue -ryhmään. Hippo mainitse, että vaihtaisi sen kestovaippalutavaraan. Kului 5 minuuttia ja laukulle löytyi uusi omistaja. Vaihdossa Hippo sai äitiyspakkauksen kestovaipat. Ei paha diili! Tavara vaihtui kätevästi juna-aseman edessä ja taas sai nauttia kierrättämisen ilosta.

Vaatihan tavaran vaihtaminen asennoitumista ja aikaa, mutta aikaa tällä hetkellä on ja eipähän Hipon tarvi kaikkia rahojansa tuhlailla. Ja nurkissa pyörivät turhat ja käyttökelpoiset tavarat jatkavat kiertokulkuansa.

Vaihturit
Nyt Hippo suuntaa hetkiseksi sohvalle makoilemaan jalat kohti kattoa ja asennoituu pienelle lenkille lähtöä varten. Kunto on pidettävä yllä, että jaksaa pusertaa Hippiksen ulos ;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja ihania vaihtiksia oot saanut!! :) Mä oon kans nyt ihan hullaantunut vaihtelemaan kaikkea vanhaa lähinnä rahaksi tuolla fb-kirppiksillä ja sitten vastavuoroisesti sitä kautta hankkinut kaikkea kivaa minille! :) En tiiä mikä ois parempaa kun saada vanhalle tarpeettomalle tavaralle uusi koti ja tilalle jotain tarpeellista jota joku toinen ei enää tarvitse! Tänään juuri luovutin ison rasiallisen värikkäitä helmiä pikkuiselle tytölle joka oli niistä ikionnellinen :)

    VastaaPoista
  2. Voihan päivän piristys, kun tänne "eksyin". :)

    VastaaPoista