lauantai 28. heinäkuuta 2012

RV 36+1 Neuvolalääkäriä ja turvotusta

Hippo ei ehtinut eilen kaikilta kiireiltänsä (köh köh) kirjoitella viimeisiä neuvolakuulumisia.

Torstaina oli Hipon toinen neuvolalääkäri, jossa tarkistettiin kohdunsuun tilanne ja lantion koko sun muut synnytykseen liittyvät seikat.

Verenpaine oli hiukan koholla, kuulemma ihan sallittavissa määrissä. Pissassakin sokeri hiukan koholla, johtuen kuulemma kuivuudesta. Hippo juo kuulemma liian vähän. (hyi hyi- moitteita tuli). Muut arvot kunnossa. Paino oli noussut kolmen viikon aikana 3 kiloa, johtuen turvotuksesta, joka myös johtuu siitä, että Hippo juo liian vähän, on kesä ja loppuraskauden oireilu alkaa.

Joten juoda täytyy, Hippo tsemppaa nyt! Ja kuulemma makoilu ja lepäily ei olisi pahitteeksi.

Sf- mitta oli 34 cm, eli yläkäyrillä mennään. Neuvolalääkäri oli itse sitä mieltä, että Hipon kohdalla notkoselkä ja suoraan eteenpän pönöttävä vatsa vääristävät mittaa isommaksi. Joten on kuulemma hyvä, että ensi viikon perjantaina olevassa istukan kontrolliultrassa saadaan samalla otettua kokoarvio Hippiksestä. Tuleeko sieltä jättiläinen vai ei?

Itse lantion tutkimus, tai miksi sitä nyt kutsutaankaan... No kuitenkin. Hippo yllättyi sen epämiellyttävyydestä. Lääkäri unohti varoittaa siitä, että se saattaa hiukan kirpaista. Hienosti sitten Hippo päästi muutaman älähdysmäisen karjahduksen. Onneksi tutkimus oli ohitse muutamassa minuutissa. Lopputuloksena oli, että Hipolla on hyvän kokoinen lantio synnytystä varten. Kohdunsuu on pehmentynyt ja auki puolisen senttiä.

Hippis on pää alaspäin ja kiinnittymässä, syke oli +140 ja liikkeet ++.

Lopuksi Hippo ilahduttaa ihanalla kuvalla jossa hän esittelee turvoksissa olevan jalkateränsä. Turvotus on luokkaa Shrek/limppu, Hipon kulta käyttää nimitystä Simpsons-jalka. Onneksi turvotus on tällä hetkellä vain nilkoissa ja jalkaterissä...

Limppu ja pottuvarpaat...YYH!

Mutta edelleen, on tämä kaikki näiden pienten kärsimysten arvoista. Ei menee kauaa aikaa niin Hippo ja hänen kultansa  saavat pitää palkintoansa sylissänsä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti