tiistai 17. heinäkuuta 2012

Tuttipullojen keittämistä ja tyttö vai poika testejä

RV 34+6

Hipolla alkaa päivät käymään pitkiksi. Kaupungilla ja kirpputoreilla ei jaksa ravata useita kertoja viikossa ja huonosti nukutut yöt ovat laskeneet vireystilaa.

Hippo viettääkin suurimman osan ajasta kotosalla kaikkea pientä puuhastellen ja välillä torkkuen. Kullalle töihin Hippo soittaa muutaman kerran päivässä, ai kuinka niin tylsää?

Tänään kuten muinakin päivinä piti tekemistä taas keksiä...Mitä vielä on tekemättä? Ahaa! Hippohan ei ole vielä keitellyt tutteja tai tuttipulloja valmiiksi. Kattila tulille ja pullot ja tutit lillumaan puhtaiksi.

On se jännää!
Keittelyiden lisäksi on pyykkikone hurissut taustalla ja Hippiksen tulevat lelut on asteltu kauniisti hyllylle odottelemaan käyttäjäänsä.Aikamoinen pinkka lelujakin näyttää olevan...

Viime aikoina on harjoitus supistusten määrä noussut ja joka ilta ja yö saa Hippo nauttia noista polttelun kivoista tuntemuksista. Lisäksi ns sukkapuikkomaiset kivut vaivaavat aina yllättäen. Supistuksiksi nekin varmaan lasketaan? Ne jotka eivät tiedä mitä sukkapuikkomaiset kivut on, (naiset) voivat kuvitella että joku iskisi sukkapuikolla kohdunsuulle terävän iskun, niin mukavia ne ovat...
Sanotaanko, että kivun yllättäessä tulee automaattisesti älähdettyä ja samalla hankittua hiukan huomiota esim. bussipysäkillä. =) Mutta jos tässä vaiheessa Hipolle alkaa tulemaan raskaudenaikaisia vaivoja, niin voi vain todeta, että helpolla on raskaus edennyt. Jalkaterät keräävät hiukan nestettä, mutta rauhoittuvat kun Hippo makoilee jalat ylhäällä.


 Tyttö vai poika?


Koska aikaa löytyy nyt kaikenmoiselle turhalla, kokeilee lopuksi Hippo tehdä tyttö vai poika testin....

1.Tyttö vie äitinsä kauneuden. Tyttövauva saa äidin kasvot pöhöttymään ja hiukset hapsottamaan.     Hiukset hapsottaa mutta ei pöhötä.. Eli ei kumpikaan?

2.Poikamaha on pyöreä ja edessä, tyttömaha leviää vaakasuunnassa.  Poika

3.Poikaa odottavalla linea negra ulottuu häpyluusta yli navan, tyttöä odottavalla viiva jää navan alle.  Ei ole lainkaan

4.Poikaa odottava himoitsee suolaista, tyttöä odottava taas makeaa. Tyttö

5.Pojan kanssa ei ole pahoinvointia, tytön kanssa kyllä.  Poika

6.Vilkas sikiö on poika, rauhallisempi sikiö on tyttö. Alussa vilkas, nyt pidemmän aikaa ollut rauhallinen. Tyttö

7.Jos sänky on oveen nähden poikittain tulee tyttö. Jos pitkittäin, niin poika tulee.   Tyttö

8.Mikäli raskausaika on vaikea, lapsi on poika.  Tyttö

9.Lihaa paljon syövä äiti tulee saamaan pojan, koska liha on miehen ruokaa. Kasvissyöjästä sekasyöjäksi... Poika

10.Poika aiheuttaa närästystä. Tyttö

11.Vauvan syke: alle 145 poika, yli 145 tyttö. Tyttö

12.Äidin jalkojen kylmeneminen ennustaa poikaa  Tyttö

13.Jos rinnat kasvavat heti raskauden alussa, on odotettavissa tyttö. Tyttö

14.Jos oikea rinta kasvaa enemmän, on tulossa poika ja jos vasen kasvaa enemmän, tulee tyttö. Tyttö

15.Jos vatsasi on kovin ylhäällä, vauva on tyttö. Jos taas alhaalla, tulossa on poika.  Tyttö

Tämän todella luotettavan testin tulos on


Tyttö 10/15
Poika 3/ 15

Mutta jos kuitenkin odoteltaisiin vielä näitä muutamaa lekurikäyntiä mitä on luvassa...Ensi viikolla on luvassa synnytystapa-arvio lääkäri ja kahden viikon päästä istukan kontrolli ultraus. Jos Hippis näillä kerroilla vielä raottaisi haarojansa? Vai säilyykö salaisuus synnärille saakka?

5 kommenttia:

 1. Nauti ja lepäile nyt nämä viimeiset viikot/päivät, kun vielä voit... Sitten alkaa se tohina ja tuhina =))Minä veikkailen tuota tyttöä niinkuin koko raskauden ajan.... Toivottavasti ei aninakaan mene raskaus kovin pitkäksi, sillä täällä innolla odotetaan jo Hippopapua =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on lepäilty kiitettävästi ;)

   Poista
  2. Hauska lukea näin jälkeenpäin ;) Poika meille tuli, vaikka moni kohta noista olisi sanonut toisin :) t: adoptio Anne ;)

   Poista
  3. Luotettavin tapa taitaa tuolle sukupuolen varmistamiselle tulla sitten synnytyksen yhteydessä =)

   Poista
 2. vois itekki kokeilla tällästä.. vaikka kuulemma ois tyttö tulossa... ; ] onneks ei oo pelkkii vaaleenpunasii vaatteita ^^'

  VastaaPoista