perjantai 27. heinäkuuta 2012

Vaunut saapuivat!

Kauan aikaa odotetut vaunut saatiin tänään haettua kotiin. Hippo on erittäin tyytyväinen valintaansa ja myyjäkin liikkeessä hehkutti kuinka hyvin vaunut sopivat Hipolle ja hänen kullallensa. Myyjä toisti ainakin kolme kertaa kyseistä lausetta.

Kait se on uskottava, että valinta osui oikeaan. =)

Siinä ne menopelit ovat =)

Palloja..... <3
Vaunujen lisäksi mukaan tuli, sadesuoja, hyttysverkko, hoitolaukku, turvakaukalo ja kiinnikkeet vaunuihin turvakaukaloa varten. Lisäksi kun matkan varrella suoritettiin ruokakaupassa asiointi, oli farmari auto enemmän kuin kätevä...


4 kommenttia:

 1. Eikäääää! Mulla on ollu tollaset brion punaset "sametti"pintaiset nuken vaunut pienenä <3 Aaaaawws, muistoja <3 Kivat nuo isommatkin! Ihan hipon näköset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa olevat nukenvaunut ovat ORAn, sen verran vintaget ovat =). Ne olivat siis niin lempparit lapsena, että <3 Moni on kertoillut, että juuri nukenvaunut ovat se juttu, mikä jää tytöille leluista mieleen. Onneksi äitini on pitänyt ne tallessa ja hyväkuntoisena.

   Ja isompiin vaunuihin olemme enemmän kuin tyytyväiset. <3

   Poista
  2. Niin juuri nimenomaan ORA eikä brio :DD Muistelin vain että joku lyhyt merkki ja katselin kuvasta että olisko voinut olla brio :D Meillä on äiti myös säilyttänyt vaikka mitä mutta valitettavasti vaunut ei ole enää tallessa :(

   Poista
 2. Komealta Hipon ajoneuvo näyttää.. Noilla kelpaa kärryytellä pitkin Turun toria..

  VastaaPoista