perjantai 3. elokuuta 2012

Hippiksen painoarvio RV 37+2

Johan pomppas!

Tänään oli Hipolla istukan kontrolliultra ja samalla suoritettiin painoarvio Hippiksestä. Kuten jo viime ultran jälkeen ilmaan heitetty isohko arvio, oli nytkin annettua painoarvio ISO!

Hippis oli nyt arviolta 3895 g eli vastaa viikkoja 39+0, jolloin laskettuaika olisi sen mukaisesti 10.08.2012. Nyt on menossa raskausviikko 37+2.  Toki annetun painoarvion virhemarginaali näyttää olevan mukaan saadun lippusen mukaan +- 569 g. Tiedä nyt noista sitten. Onko arvio paikkansa pitävä vai ei.

Erikoislääkäri sanoikin, että kun Sf-mitta antaa toisenlaista tietoa, laitetaan Hippo lähetteellä äitiyspolille Tyksiin vielä toisen lekurin arvioitavaksi. Jos sielläkin annettu painoarvio pitää paikkansa, synnytys käynnistetään. JAIKS! Arvioiden mukaan jos kasvu pysyisi samana olisi Hippis laskettuna aikana painoltaan 4,5 kg tai enemmän!

Nyt Hipon täytyy päivystellä puhelinta ja odotella, koska käynti äitiyspolille tulee.

Tärkein pointtihan tämän päiväisessä ultrassa oli istukan sijainti. Hurraa huudot tulokselle! Istukka on tarpeeksi ylhäällä ja lantio tarpeeksi iso alateitse synnytystä varten. HUH!

Sitä onko Hippis tyttö vai poika ei saatu selvitettyä. Hippis haluaa pitää sen salassa äidiltänsä ja isältänsä ja kaikilta muiltakin. Se on sellainen veijari.

Jos Hippo oikein tajuan niin jossain kohtaa kuvassa on istukka
Kauniit tilastot tulevasta jätistä
Eilen Hippis antoi merkkejäkin siitä, että hän voisi pian tulla maailmaan. Ensimmäiset kunnon supistukset saapuivat. Kyse ei ollut mistään harjoitussupistuksista, sen Hippo huomasi kyllä! Supistukset säteilivät reisiin, selkää särki ja  polvet menivät kivusta mutkalle. Supistelua kesti säännöllisesti reilun 40 minuutin ajan. Lisäksi oksetti ja kauniisti kerrottuna varpusparvet lentelivät.

Joten Hippo nyt odotteleekin vain lisää supistuksia ja soittoa Tyksistä. Nyt uskaltaa hiukan rehkiäkkin, kun tietää, että istukan suhteen kaikki on hyvin ja Hippis on tarpeeksi kypsä syntymään.

Nyt eletään erittäin jännittäviä aikoja!!!!

4 kommenttia:

 1. Iiiiks ihanaa! :))) Täällä jännitetään teidän puolesta ja odotellaan innolla mitä tuleman pitää! Tsemiä <3

  VastaaPoista
 2. Taitaapa Hippis ottaa tuossa painossaan mallia äidistään.. Isonpaa pienokaista on helponpi käsitellä. Samoin jos muutenkin ottaa mallia äiskästään tuo Hippis, niin hän vain syö ja nukkuu ja on tyytyväinen.. Täälläkin innolla ja jännityksellä odotellaan tulevaa...

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Kaikki menee varmasti hyvin! Ei kannata suunnitella mitään etukäteen vaan antaa kaiken mennä omalla tahdillaan. Pian rakkauspakkaus sylissä :) t: Adoptio Anne ;)

  VastaaPoista
 4. Voihan painoarvio :) Meidän pimusta tehtiin painoarvio viikoilla 41+1 ja arvoksi saatiin 4,1 kg. Virhemarginaaliksi sanottiin 10% puoleen tai toiseen. 41+4 pimu sitten syntyi painaen sen 4,7 kg. Kummallista, että synnytystä ei haluttu käynnistää vaikka todellinen paino olisi tosin saattanut olla painoarviota tehdessä sen 4,5 kg, todennäköisesti enemmän kun syntymäpaino pari päivää myöhemmin oli mitä oli.

  Näköjään ne isommatkin mahtuu ulos meikäläisistä. Olishan tuo pienempikin voinut olla :)

  Jännää loppuodotusta, sitä se kuitenkin on :)

  -s-

  VastaaPoista