keskiviikko 1. elokuuta 2012

Loppuraskauden hehkua ja lievää koukuttumista

Tänään Hipolla tuli mittariin raskausviikko 37. Olo on sen mukainen, sellainen olo mistä Hippo ei oikein tykkää.

Jalkaterät ovat edelleen turvoksissa, tosin aamuisin turvotus on lievempää kuin aikaisempina aamuina.

Viime yönä Hippo nukkui pätkissä 2 tunnin yöunet. Hippis riehui ja melskasi, pissatti koko ajan, hiki virtsasi, päätäkin särki ja janotti. Viiden aikaan aamulla Hippo luovutti sängyssä pyörimisen, nousi ylös, luki Turun Sanomat, söi nektariineja ja surffaili netissä. Väsy hiipi takaisin ja Hippo kömpi petiin ja saikin nukuttua kymmeneen saakka muutamassa parin tunnin pätkässä.

Aamukahvi piristi hiukan ja Hippo ilahtui kun puhelin pirisi ja ystävä soitteli ja kyseli kaffittelu seuraa. Hipon mielestä olikin mukavaa lähteä kaupungille. Samalla reissullahan voisi käydä labrassa antamassa verikokeen neuvolaa varten (hemoglobiini). Mukaan lähti myös Hipon kulta.

Kävely oli vaappumista ja alaselän säryn kanssa tuskailua, mutta eteenpäin päästiin. Verikoe saatiin annettua ilman jonotteluja ja se olikin pieni rasite sille reissulle.

Ystävä kanssa tavattiin Aurajoen tuntumassa olevassa kahvilassa, nautittiin ihanat leivokset, jääteet, erikoiskahvit sun muut herkut. Kahvittelun jälkeen suuntasi kolmikko kohti henkkamaukkaa. Kävelyn aikana alkoi Hippoa pistämään alavatsaan erittäin lujasti. Kävely sattui, paikalla olo sattui, oikeastaan kaikki sattui sillä hetkellä. Oli pakko sanoa ystävälle pikaisesti heipat ja lähteä vaapottamaan kohti kotia.

Kävelymatka suoriutui usean pysähdyksen kautta kunnialla. Loppumatkan aikana iski  muutama kivuliaampi supistus, mistä tietenkin Hippis riehaantui kovasti. Kotiin päästyä Hippo oli fyysisesti erittäin väsyksissä ja makoilikin reilun tunnin jalat kohti kattoa. Samalla Hippo päätti, että jatkossa kaupungille Hippo matkustaa bussilla ei kävellen. Nyt viimeistään on pakko vain uskoa, että enää ei vaan pysty.

Nyt Hippo tajuaa mikä kiire kaikilla on aina saada se toukka ulos. Hippokin on ihan valmis lähtemään U-sairaalaan vaikka tällä sekunnilla.

Lopuksi kestoilu kuulumisia


Pikku hiljaa olo alkoi keventyä ja Hippo jaksoi ryhtyä puuhailemaan. Kestoilua varten hankittu varasto on hyvällä mallilla.

Hippo järjesteli käyttöönottoa varten pestyt kestot paikoillensa ja totesi, että ne varmaankin alkavat riittämään  näiltä osin.

Alla listattuna mitä jo löytyy

* 5 Imse Vimse Soft 3-6 kg kuorivaippaa
* 1 Hellin kuorivaippa
* 1 Eemukan sisävaippa
* 1 Flanellikuori
* 28 harsoa
* 9 Imse Vimse flanette sisävaippaa
* 3 Rainbow lisäimua
* 3 Patapom lisäimua
* 6 Hahtuvahousut
* 3 Snappia
* 4 Imse Vimse 5-8 kg AIO-vaippaa
* 3 Muksut 5-10 kg taskuvaippaa+imut
+ 9 muuta AIO vaippaa s-m koossa


Jos näillä päästäisiin alkuun? Ai niin, onhan postissa tulossa muutama muu vaipatin lisäksi. Hippo on saanut yhden foorumin kautta äitiyspaketin kestoja maksamalla lähettäjille postikulut...Ei paha =)

Loppuilta meneekin lepäillessä, kullan kanssa höpöttäessä ja nauttimalla mehujäätä. Huomenna saa soitella sitten verikokeiden tuloksista. Lisäksi perjantainen istukan ultraus luo oman jännityksensä...

Ja jos ensi yönä saisi nukuttua kunnon yöunet, olisi se mahtavuutta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti