perjantai 24. elokuuta 2012

Rankkaa puuhaa, sanoo Hippo

Ei Hippo osannutkaan odottaa mitä vauva-arki onkaan. Sehän on RANKKAA!! Ei se ollut vauvan nuuhkuttelua ja ihastelua pelkästään. Sehän on ihan kaiken opettelua ja kantapään kautta. Mutta sen arvoista, todellakin.

Hippo on panikoinut lähes kaikesta, milloin jälkivuoto on haissut muka liikaa, milloin nänni on ollut vereslihalla, milloin maito ei ole noussut ja on juostu kaupoissa korviketta hakemassa. Hippis on huutanut ja huutanut, ollut tissillä tuntikausia saamatta kuitenkaan itseään kylläiseksi, milloin huutanut vain jotain oloaan sen suurempaa syytä. Milloin ampiaiset ovat pyörineet vaunujen ympärillä, milloin Hippo on pelännyt, että tuulee liikaa tai sadekuuro iskee kesken vaunulenkin ( siis sadesuoja on kyllä, mutta silti).

Viimeisten kahden päivän aikana kuitenkin on arki alkanut luistamaan. Hipon vanhempien käydessä muutama päivä sitten vierailulla oli paletti vielä aika sekaisin. Kun oikea korvike on löytynyt tukemaan imetystä, on nukkumisetkin sujuneet noin kolmen tunnin pätkissä ja Hippo ja hänen kultansa ovat päässeet vaunulenkeille ja ihmisten ilmoille. Hippo siis imettää Hippistä parhaan kykynsä mukaan, mutta lisäturva Hippiksen ravinnon saannille pitää varmistaa korvikkeella.

Eilen Hippis täytti kaksi viikkoa ja samana päivänä napatynkä irtosi. Suurimmaksi osaksi tyttö nukkuu, seurustelu/valveilla olo keskittyy tissillä oloon.

Tänään pääsi Hippis kylpyyn, aiemmin on tyydytty suihkutteluun. Kylpyhetki ei ollut oikein mieluinen ja kuvakin täynnä äksöniä =)

Kuvien myötä hyvää viikonloppua kaikille...Vaikka arki onkin opettelua ja rankkaa, on se aina palkinto katsella nukkuvaa lasta. 

Isän kylkimyyrä

Ramones rokkari

Äidin arkea, tosin pumppaus on hetkeksi jäänyttä elämää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti