lauantai 4. elokuuta 2012

Seikkailua metsässä ja siivoilua kotosalla...

RV 37+3

Viime yönä Hippo sai nukuttua kunnon makoisat yöunet aina aamu yhdeksään saakka!

Moinen energialataus tuottikin tulosta. Hippo heti herättyään pyyhki pölyt kaikilta pinnoilta, keitti pesupähkinöistä muutaman pullollisen pesuliuosta, tiskasi, imuroi, pesi pyykkiä, pesi lattiat, tyhjäsi kissanhiekkalaatikon ja siivosi vessan... Ai kuinka niin energiaa?


Pienen levon jälkeen Hipon kullalla oli suunnitelmia. Hippo ja hän lähtisivät pienelle ajelulle katsastamaan yhtä autiotaloa. Ilma oli aurinkoinen ja lämmin ja suunnitelma kuulosti mukavalta.

Autiotalo sijaitsi aika lähellä autotietä, joten Hippokin lähti kokeilemaan maasto-ominaisuuksiaan. Autiotalolle oli pieni mäkinen metsäpätkä noustava, mutta hyvin se meni ähinäpuhina ykkösvaihteellakin.

Mökkiin sisälle Hippo ei astunut vaan tyytyi ihailemaan talovanhusta ulkoapäin.  Autiotalolta laskeutuminen takaisin autolle oli hiukan hankalempaa, mutta etanavauhdilla kaikki onnistui turvallisesti ja hyvin.


Hurjan metsäseikkailun ( 250 metriä suunta) jälkeen kävivät Hippo ja hänen kultansa romanttisesti huoltsikalla kahvilla.

Loppuilta menee turvallisesti sohvalla rentoutuen ja ääniradiota katsellen.

Mukavaa lauantai ehtoota kaikille!


4 kommenttia:

 1. Uiii! Mä rakastan autiotaloja <3 Pienenä niissä aina maalla seikkailtiin mutta ei ole enää vuosiin tullut tilaisuutta päästä lähellekään :( Siinä on ihan ainutlaatuinen fiilis (tai ainakin silloin oli) kun pääsee tutkimaan tavallaan kiellettyä paikkaa jossa vielä näkyy se että siellä on joskus asuttu. Vois olla kyllä liiankin jännittävää tässä mielentilassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mun kultani on suuri autiotalojen fanittaja. Luvassa on siis vielä monia yhteisiä seikkailuita hylätyissä taloissa ;)

   Poista
 2. Muistppa ottaa rauhallisesti... Montaa lepopäivää ei varmasti enää sinulla ole tiedossa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan rauhassa...Välillä on vain vaikeata vain olla =)

   Poista