torstai 27. syyskuuta 2012

Ensimmäinen vauvakino

Hippis pääsi tänään elokuviin. Pieni perhe meni yhdessä Vauvakinoon katsomaan Lemmenlomalla elokuvan.Hippis nukkui elokuvan puoliväliin, sen jälkeen aterioi, makoili viltillä ja ihmetteli värikästä valkokangasta tyytyväisenä. Hippiksen isukki edusti ehdottomasti vähemmistöä elokuvasalissa. Taisi muita isukkeja olla paikalla hänen lisäkseen kaksi kappaletta.

Elokuvan ajan sali oli valaistu, tarjolla oli mikro ruoan lämmittämistä varten ja hoitopöydät vaipanvaihtoja varten. Lisäksi salissa oli leluja, makoilumattoja ja jopa liukumäki pikkuisen isommille taaperoille.

Sen verran mukava reissu oli, että Hippis osallistuu seuraavaankin Vauvakinoon.

Lisäksi muita mukavia uutisia tuli tänään sähköpostiin. Isännöitsijä lupasi uuden hellan vanhan tilalle. Hippo laittoi eilen illalla asiasta sähköpostia ja jo aamulla oli vastaus saapunut. Nyt odottelemaan, koska uusi hella saapuu. Jipii!

Vanha on jo aika hurjan näköinen ja tiivisteet uuninluukussa jo parhaat päivänsä nähneet. Keittolevyjä ei koskaan ole saatu puhtaiksi. Ne olivat jo muuttaessa hirveässä kunnossa. Levyjen "sijainti kuviot" ja astelämpötila lukemat olivat kuluneet pois, joten Hippo on itse tehnyt tee se itse-ratkaisuna merkinnät mikä nappula on millekkin levylle. Eli piirtänyt paperille levyt ja teipannut ne nappuloiden alle.Tätä näkyä ei tule ikävä =)
 Jos sitä ostaisi vaikkapa sitten uudet patalaput uuden hellan kunniaksi?

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla, että elokuvasessio sujui hyvin.
    Onkin jo aika saada uusi hella tuon vanhan tilalle....

    VastaaPoista