keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kapaloitua unta

Hippis on viimeisinä kolmena yönä paketoitu unille. Kapalointi on selvästi auttanut levotonta sätkijää. Viime yönä Hippis teki oman ennätyksensä, hän nukkui 5 tuntia yhteen soittoon. Sen jälkeen nukuttiin kolme tuntia ja loppu aamusta vielä 1,5 tuntia.

Hipon taidot eivät ole mitenkään upeat, sillä Nti Houdini saa itsensä aina jossain välissä kätensä kiemurreltua vapaiksi. Ja fuskaahan Hippo kun viimeistelee kapaloinnin kiinnityksen teipillä....

Katsotaan nyt kuinka kauan kapalointi pitää jatkaa. Koskakohan tyttö osaa jo rauhoittua yöunillensa ilman ulkopuolista apua?

Eilen Papalta saatu jumppa/lelukaarimatto sai kyllä unen maistumaan, eipä Hippis vielä siitä paljoa ymmärtänyt. Ehkäpä Hippiksen pitääkin kasvaa vielä hetki.


zzzzz zzzz zz zz zzzzzzz
Saa nähdä mitä tänään Hippo, Hippis ja isukki puuhailevat. Ulkona on aika inhottava ilma, sataa ja on synkkää. Illemmaksi onneksi on luvattu parempaa ilmaa niin Hippis pääsee vaunuihin köllimään ja saamaan ulkoilma-annoksena. Samalla Hippo saa hiukan karistettua plösövatsaansa pois.

3 kommenttia:

  1. Pian Hippis ottaa ilon irti tuosta lelusta =D Uni näyttää tytölle maistuvan. On kiva kuulla, että myös yöunet ovat hiukan pidentyneet =D Joten; Hyvää yötä teille kaikille =))

    VastaaPoista
  2. Roni vietti yönsä kapalossa melko pitkään alussa. Nukkumisesta ei muuten tullut mitään kun poika heilui ja viuhtoi niin, ettei pystynyt nukahtamaan tai jos nukahtikin, herätti pian itse itsensä. En nyt muista, kuinka kauan kapalointia jatkettiin, mutta ei siitä ihan heti luovuttu. Jossain vaiheessa sitten siirryttiin hiljalleen unipussiin ja sen kautta ihan pussittomaan nukkumismuotoon, eli pelkällä peitolla koisaamiseen. Mutta tosiaan, kapalo oli pelastus meidän(kin) kohdalla!

    VastaaPoista
  3. miksu ei paljo kapalossa viihtyny.. aina oli vapaaks päässy. vaikkakin sätkyily alko n 1kk iässä ja pari viikkoa kapalossa vei osoitteesseen tori.fi ja toiset kaks viikkoo (unipussin tilauksesta)unipussia odotellessa (ei siis mikään nopea toimitus yksityiseltä) eli kapalossa n 4vk ja nyt nukkunu yhtähyvin kun ihan vauvana, ja mahtuu varmasti pidemmän aikaa ku on niin reilun kokoinen. nukahtaa jopa yksin sänkyyn kun vaaan sinne illalla laittaa.. (ei toiminu peitolla eikä kapalossa)

    VastaaPoista