tiistai 11. syyskuuta 2012

Neuvolakuulumisia ja haastetta meille jokaiselle

Eilen oli Hippiksen neuvola.

Tyttö oli kuukauden ja päivän vanhana 55 cm (syn 51 cm) ja 4790 g (syn 3690 g). Neuvolatädin mukaan pirteä ja ihana vauva =) Vanhemmat vaan pukevat liikaa vaatteita hänelle...
Nyt otamme opikse emmekä pue häntä naparetkeä varten...Vitsi ku voi olla uusavuton pukemisen suhteen...*noloa*

Tänään Hipolla ja Hippiksellä on luvassa jännä retki Kaarinaan. he matkustavat ensi kertaa bussilla moikkaamaan Hipon työkavereita Hyvinvoinnin Tavarataloon. Saa nähdä kuinka moinen seikkailu onnistuu...

Niin ja yö nukuttiin taas hienosti, vitsi Hippo on tyytyväinen!
 LOPUKSI TÄRKEÄ ASIA!


Punaisen ristin perinteinen Operaatio Nälkäpäivä järjestetään jälleen 13.-15.9.2012. Nälkäpäivä on SPR:n suurin vuosittainen keräys, jonka avulla kerätään varoja Punaisen ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla niitä, joilla on suurin hätä. Varoista vähintään 85 % käytetään suoraan avustuskohteen hyväksi. Lisää voit lukea Nälkäpäivän verkkosivuilta
Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta.

Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti täysin vapaaehtoista.

1. Lahjoita
Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä: http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/blogiaiditruokkii/lahjoita/.Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta
Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.

Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa -blogista ja Suski  Piiri pieni pyörii-blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.
 

Hippo haastaa kaikki lukijat tähän mukaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti