keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sakeaa menoa ja lahjontaa

Eilen otettiin käyttöön maidon sakeuttaja ja se onkin toiminut hienosti tähän mennessä. Hippis on ollut vähemmän itkuinen ja pulauttelu on vähentynyt valehtelematta 80 %. Vielä toki pieniä pukluja tulee, mutta ei mitään verrattuna aikaisempaan pulautteluun. Sinappimasiinakin toimii, joten ei tässä tänään ole ainakaan mitään ongelmia ollut. Ihanaa!

Aamutirsat jumppamatolla

Eiliset vieraat lahjoivat Hippistä oikein urakalla. Tyttö sai Hello Kitty pehmolelun, vaatteita ja kaikkea muuta ihanaa. Lisäksi oli monta eri syliä missä köllötellä. Hra Kapteenikin sai huomiota Roni pojalta, tosin ei tainnut kissa herra arvostaa sitä. Kiltisti se meni kauemmaksi kun poika yritti kosketella, eikä käyttäytynyt mitenkään uhkaavasti lasta kohtaan.

Hipon työpaikalta Hyvinvoinnin Tavaratalosta tuli myös Hippikselle kivoja tuliaisia. Hippis sai uuden kaverin Sophie nimisen kirahvin, joka on valmistettu luonnonkumista. Aluksi moinen otus ihmetytti Hippistä, mutta nyt sitä tuijotetaan ihmeissään ja pitkään. Taisi Meritähti saada kilpailijan. Sophie The Giraffea on valmistettu vuodesta 1961 lähtien ja se on ollut monien lasten suosikkilelu. Sophiet valmistetaan 100% luonnonkumista ja ne maalataan käsin. Ja onhan Sophien ulkomuoto jo itsessään niin hellyyttävä.

Sophie The Giraffe
Lisäksi Hippis sai kosteuspyyhkeitä, Holle luomuruoka tavaramerkin ruokalapun ja Urtekramin ihoöljyn.

Hipon työpaikalta saatuja tarvikkeita
Tämä päivä on mennyt hienosti vaunulenkin ja kylpemisen merkeissä. Hippiksen loppu ilta meneekin syödessä, torkkuessa ja ihmetellessä katossa olevaa lamppua.

Väsynyt pörisijä kylvyn jäljiltä
Hippo taitaakin malttaa jättää Hippiksen isukille ja suunnata taloyhtiön lenkkisaunaan nauttimaan lämmöstä...Perjantaína on Hipon jälkitarkistuksen aika ja sen jälkeen alkaakin kuntosalilla käyminen ja kilojen karistaminen. Nämä pari päivää täytyy siis vielä laiskotella oikein olan takaa.

1 kommentti:

  1. Ihana tuo kiraffi.. On se mukavaa jos tuo pulauttelu nyt rauhoittuisi =))

    VastaaPoista