perjantai 7. syyskuuta 2012

Tärinäsitteriä ja kylpyhetkiä

Hippiksen arki on alkanut saada rytmin. Hippis elää 3-4 tunnin sykleissä. Yöllä heräilee vielä hiukan tiheämmin, mutta antaa kuitenkin Hipolle tarpeeksi aikaa nukkumiseen.

Pikkuinen pitää kovasti vaunulenkeistä, mahallaan nukkumisesta, lorujen kuuntelemisesta, automatkoista, örinämusiikista, isän ja äidin kasvojen tuijottelusta, sylissä olemisesta ja syömisestä. Uusien lempipuuhien listalle tänään tupsahti tärinäsitteri. Sitterin ylläpitämä tasainen pieni tärinä on kovin mieluista pikkuiselle ähisijälle. Huuto alkaa heti kun tärinä otetaan pois päältä. Sitteri hommattiin tori.fi- sivuston kautta käytettynä. Hippo ei malttanut moista uutena hankkia, sen verran arvokkaita noi ihme vempaimet ovat. Saa nähdä onko loppuillan itkuähinät lievemmät tuon uuden vekottimen kanssa...

Brrrrrr brrrrrrr brrrrrr ja pikkuinen Hippis rokkari sammahti tärinään...


Tänään oli luvassa perjantai kylpyhetki, se sujui ensimmäistä kertaa ilman sen suurempia huutosirkuksia. Ehkä Hippis vain vaati aikaa päästäkseen sinuiksi vesielementin kanssa.

Loppuilta menee Hippiksellä torkkuessa ja vielä yksi valveilla olo hetki ajoittuu ilta/yön rajamailla, jonka jälkeen Hippo ja Hippis suuntaavat yöunille, ihan vain nukahtaakseen hetkeksi...Sen jälkeen taas on luvassa syömistä ja sylittelyä ja toivon mukaan lisää unta...


2 kommenttia:

  1. Iiiih voi kun hän on suloinen <3 Mun blogissa on teille pieni tunnustus!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta! Ja tuo tärinähomma on ainaki on muutamalla kaverilla toiminut tosi hyvin, toivottavasti myös teillä!

    VastaaPoista