maanantai 17. syyskuuta 2012

Uniikki vauvakirja

Pieni Hippis prinsessa ansaitsee ihan omannäköisen muistokirjan. Hippiksen vanhemmat ovat yrittäneet etsiä kivaa vauvakirjaa ja onhan niitä vaihtoehtoja kyllä löytynytkin. Jotenkin ne tuntuvat aika hinnakkailta ja samankaltaisilta. Ja todennäköisesti sellaisen (kuten tämä)  voisi saada vaikkapa kastelahjaksi... ;)

Hippo sai idean omannäköiselle muistokirjalle Frubert blogista, missä Daniela on pitänyt kaikille lapsillensa päiväkirjaa. Hippiksen muistokirjaan on tarkoitus kirjoitella ajatuksia, kuvia, tarroja, tapahtumia, runoja, lempiloruja ja kaikenlaisia muistoja pikku tytön elämän varrelta.

Tänään vaunulenkin lomassa sitten perhe kävikin kirjakaupassa ja Tiimarissa ostelemassa tarvikkeita muistokirjaa varten.

Näillä Hippo varmaan alkuun pääsee =)

Vaunulenkillä kopassa oli väsähtänyt pikku matkustaja...Toista kertaa tänään ei lenkille varmaankaan päästä, koska ulkona näyttää alkavan aikamoinen syysmyrsky.

zzzz ZZZzzzZZ

2 kommenttia:

  1. Hih hei; mummikin täällä on ajatellut tehdä itselleen pienen leikekirjan Hippiksen alkutaipaleesta ja katsotaan mitä kaikkea siihen kertyykään... Paremmin siitä myöhemmin blogissani...
    Uni näyttää maistuvan päähenkilölle =))

    VastaaPoista
  2. Voi ihanaa kun äitisi (hei vain Rantapuikko! :)) lukee blogiasi! Pitäis opettaa omaakin äiskää bloggerin maailmaan niin saisi sitäkin kautta seurata meidän minin matkaa! Mulla on kanssa päiväkirja jota oon kirjottanu nyt raskausaikana aina viikkojen mukaan ja kertoillut sinne minille että millainen hän on ollut mahassaoloaikana.. Sitten on joku perus nallepuh-kirja joka oli pakko ostaa alkuraskaudesta kun piti päästä jo jotain hypistelemään ja se sattui olemaan alennuksessa.. Lisäksi tuleva mummu haluaa ostaa sen Oppi ja ilo -sarjan Minun Kirjani johon saa 18-vuotiaaseen asti täytellä kaikkea :) On pienellä sitten joskus ainakin lukemista, mikä on sinänsä kiva kun itse ainakin olen tykännyt lueskella kaikkea mitä äiti on minusta kirjoitellut tuollaisiin kirjoihin :)

    VastaaPoista