keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Vesipohjaista D-vitamiinia ja muita shoppailuja

D-vitamiini  on Suomessa oleellinen osa vauvojen ravitsemusta, muu ravinto ja aurinko eivät riitä tuottamaan tarpeeksi D-vitamiinia turvaamaan lapsen normaalia kehitystä. Neuvolasta saatu D-vitamiini on öljypohjainen ja se ärsytti Hippiksen mahaa.

Hipon surffailtua tovi netissä, löytyi helpostikkin vesipohjainen D-vitamiinivalmiste. Tänään vaunulenkin lomassa käytiinkin apteekista ostamassa Jekovit-merkkinen D-vitamiinilisä. Saa nähdä, olisiko se parempi Hippiksen mahalle.


Vatsaystävällinen? Aika näyttää...

Sateinen keli houkutteli vaunulenkin reitin kulun kaupungille. D-vitamiinin lisäksi mukaan tarttui Rebecca Proctorin Anna romun kiertää- kirja. Siinä on vaikka mitä ihania askartelu ja sisustusvinkkejä kierrätyspohjaiseen puuhasteluun.

Vielä kun olisi aikaa toteuttamiseen...


Vaunulenkille Hippikselle puettiin tammenterho-haalari, jonka Hippo on ostanut muutamalla eurolla kierrätettynä. On se Hippis söpö pullea poskinen prinsessa, raukka vielä hukkui haalariinsa.


Aamutirsat sitterissä
Viime yöstä mainittakoon, että Hippis nukkui 7 tuntia yhteen soittoon! 7 Tuntia! Oi, että kuinka ihanaa! Hippo toivookin, että tämä olisi useimminkin toistuva asia.

Tällä hetkellä Hipon kolme rakasta nukkuu sohvalla vaunulenkin jälkeisiä päivätirsoja...Uih ku ne o söpöjä!

<3 x 34 kommenttia:

 1. Hihiii ihana hippis ja toi vankila-body on aika huikee!! Mistä ootte löytäny? :)

  VastaaPoista
 2. Isukki tilas ton bodyn http://www.x-tra-x.de/ verkkokaupasta. Sen piti olla kotiutumisvaatteena, mutta oli aivan liian ison siihen tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 3. Onpa Hippiksellä ihanat posket=D
  Onneksi pian nähdään..ikävä on jo kova =/

  VastaaPoista
 4. Ihana pulleaposkinen pimu :)

  Meillä neuvolasta saatiin Jekovit D-tipat aikoinaan heti matkaan. Mun mielestä on outoa, että eri neuvoloissa jaetaan eri tuotteita. Oisin kuvitellut niihinkin olevan sellainen sääntö, että kaikissa jaetaan samaa :)

  -sonja-

  VastaaPoista