sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Iltavapailla

Perjantaina oli Hipon työpaikan virkistysilta Piikkiössä Kavalton tilalla. Hipon kulta olikin jo aiemmin lupautunut hoitamaan Nemiä tuona iltana. Hyvissä ajoin Hippo asetteli tuttipullot valmiiksi ja psyykkasi itseään tulevaa koitosta varten. Hiposta tuntui ihan vieraalta ajatukselta olla poissa Nemin luota.

Pieniä vastoinkäymisiä virkistyiltaan lähtiessä teki auto, se ei käynnistynyt. Hippo nappasi taksin ja matkusti sillä perille. Paikanpäällä saunottiin ja syötiin hyvin. Hippo malttoi juoda kolme lonkeroa ja ryhtyi katselemaan kelloa kymmenen aikaan, kahdeltatoista lähdettäisiin takaisin Turkuun. OI kotiin! Kotiin päästyä, nukkuivat isukki ja tyttö tyytyväisinä vierekkäin. Hippo kömpi tytön viereen, Nemi heräsi ja väläytti niin sydämen sulattavan hymyn nähdessään äitinsä. Ei Hippo kyllä hetkeen malta lähteä iltavapaille...
Pinnasängyssä

Nemi on nukkunut suurimman osan perhepedissä, isukin ja Hipon välissä. Lisäksi levoton nukkuja on jouduttu kapaloimaan, koska kädet ovat viuhtoneet holtittomasti ja pitäneet tytön hereillä. 

Mutta nyt on tapahtunut muutos. Viime iltana Nemi nukahti katsellen mobilea, unihaalari päällänsä pinnasänkyynsä. Nukkui neljä tuntia, heräsi syömään ja nukahti uudelleen neljäksi tunniksi sänkyynsä.  Kädet ei heiluneet vaan Nemi tapitti lumoutuneena mobilea, välillä tuli pieni inahdus mutta ei sen suurempaa draamaa.  Meneekö ensi yö myös pinnasängyssä? 

Nyt tosin Nemi on aamutirsoilla isukin vieressä, Hippo saakin rauhassa surffailla, tiskata ja siivoilla ja tietenkin blogeilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti