maanantai 1. lokakuuta 2012

Kokemuksia käytössä olleista kestoista

Hippis on testaillut nyt kolmea eria AIO vaippamallia. Kaikki ovat toimineet ja pitäneet hyvin. Hippo harkitseekin hahtuvahousujen kokeilua ensi yöksi.

Sitä Hippo miettii, että ovatko ne liian kuumat kun Hippis kapaloidaan? Onko jollain tietoa?


Hippiksellä on ollut seuraavat vaipat yllä:

Royalkestojen Ladybug AIO-vaippa. On juurikin parasta aikaa myös päällä. Ihana kuosi ja istuvuus hyvä.


Viljamin Puodin Viljamit Pääkallokuosinen AIO. Niitä on Hippiksellä kaksi kappaletta. Ne toimivat upeasti isojenkin sinappi määrien kanssa. Taitaa tilaukseen mennä Viljamin Puodin tuotteita lisää. Verkkokauppa on todella nopea toimituksissaan (jos siis tilattua tuotetta on varastossa). Hipon tilaamat vaipat tulivat seuraavana postipäivänä kotia! Hippo suosittelee!Kolmantena AIO vaippana on ollut Popoliinin AIO. Vaippa on todella pallo ja Hippis olikin se yllä aikamoinen vaippapylly. Hienosti vaippa toimi. Lisäimu on kuulemma tämän vaipan kanssa tarpeeton päiväkäytössä, niin imutehokas vaippa on.


Pian Hippis ottaa Myllymuksujen taskuvaipat käyttöön. Lisäksi kokeiltavana on ImseVimsen kuoret ja flanetit. Harsot ovatkin Hippiksellä pukluliina arsenaaliin sidottuina, mutta sieltäkin voisi vapauttaa muutaman kestoiluun.

Eilen Japanissa räjähti vaippatehdas, joka vaikuttaa kertakäyttövaippojen saatavuuteen. Onneksi kestoilu onkin aloitettu, joten kertsejä kuluu vähän. Kyllä, Hippo on niitä semikestoilijoita, joka välillä käyttää kertsejä. Mutta yksikin kestovaippa päivässä on 365 kertsivaippaa vähemmän vuodessa. 

Kun Hippis tuosta kasvaa, niin kestoilukin helpottuu kun asioiden koostumus muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti