perjantai 19. lokakuuta 2012

Look, no hands!

Pitkään nukuttu yö (heräsimme aamuun kello 10.45) ja pihalla ollut sadeilma houkutteli venyttämään aamua vielä pidempään. Nyt oli hyvä hetki testailla Manducaa.

Nemillä on menossa jokin läheisyyden kaipuu-vaihe. Koko ajan pitäisi olla sylissä tai sitten tulee kiukku, joten Manduca messiin ja tyttö kyytiin. Säädöt ovat vielä selkään tulevan remmin kohdalta pielessä joten olkahihnat ovat vielä väärässä asennossa. Näillä säädöillä ei kauaa kannettaisi. Hippo ei vain malta korjata nyt säädöksiä kun Nemi nukahti pussukkaansa.

Meikitön pähkähullu äiti ja sen rakas pieni matkustaja


Hippo kertoilee kokemuksiaan kun Nemi on muutamia lisä kertoja matkustellut Manducassa. Tälläkin hetkellä Hipon rintaa vasten tuhisee pikkuinen neiti.

PIkkuinen matkustaja valmiina
Yllä hyvä opas siitä, kuinka pieni matkustaja astellaan kyytiin.

Seuraavan syönnin jälkeen olisi vaunulenkin aika. Pakko saada raikasta ilmaa, ei koko päivää voi kotona olla, vaikka sataisikin.


6 kommenttia:

 1. Hommaan ton seuraavaksi myös, kunhan on rahulaa enempi. Baby björnillä käytiin äsken kävelyllä ja likka nukahti siihen oitis.

  VastaaPoista
 2. Eksyin tänne jostain noilta facebookin vaippakirppusivuilta... jo jonkun aikaa sitten seuraillut teidän elämää. Piti vaan ihan kiittää tosta manduca-videon linkittämisestä! oon miettiny miten toi pienen vauvan kans toimii ja tässähän tota selitystä sitten löytyi! Ostin kanssa tulevalle vauvalle käytettynä manducan, eikä siinä ollu käyttöohjeita. Yksi ystävä kyllä vinkkas, et YouTubesta luultavasti löytyy ohjeet kaikkeen, mutta en oo saanu aikaseks ettiä (kun se Manducan käyttäjäki vielä pysyy matkassa ilman käsiä ja ilman manducaa ;)). Joo että Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Vitsi harmittaa kovasti ettei meidän tyttö ikinä viihtynyt repussa, helpottaisi huomattavasti arkea ja liikkumista.. nyt on pakko kanniskella käsin tai vaunuilla:) Liityin lukijaksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nemi on kova puklauttelija niin viihtyy paremmin pystyasennossa. Pitäisi vielä opetella noita kantoliinan sidontoja, kesällä voisi olla viileämpi matkustaa liinassa kuin repussa.

   Poista
  2. Niin varmaan onkin viileämpi! Olisi voinut tuo pystyasento auttaa meilläkin tytön pulautteluun, mutta reppu aiheutti aina vain kamalat raivarit. Onneksi meillä taidetaan ensi kesänä jo kävellä itse.. :)

   Poista