torstai 11. lokakuuta 2012

Manducaa mä metsästin tahdoin saada mustan

Ja Hippo sain sen mustan! Voihan vinetto, voittava huuto. Uudenveroinen musta manduca 60 eurolla, ei paha!

Manducahan on kantoreppujen Rolls-Royce, kaupassa uudet maksavat noin 119 euroa.

Kuvasta poiketen Hipon manduca on vanhaa mallia, eli harmaa osio on valkoinen.
Tulisipa se pian perille, Hippo ei malta odottaa...=)Pelkkää ihanaa voi voi kullanmussutusta ei eilinen ilta ollut. Nemi sai todella ison ja äänekkään kiukkukohtauksen kymmenen aikaan illalla. Koko talo varmasti kuuli, että neitiä harmitti. Ei tiedä oliko vatsa kipeä, oliko väsy, vai oliko nälkä niin suuri? Mutta se tiedettiin, että ääntä, hikeä ja raivoamista riitti. Rauhoittelun ja maidon jälkeen Nemi nukahti vihdoin joskus yhdentoista jälkeen perhepetiin. Neiti nukkui neljään saakka, söi yömaitonsa, nukahti aika nopeasti ja heräsi kahdeksan aikoihin aamulla.

Aamumaidon jälkeen torkkui hetken sitterissä ja siirtyi isukin kanssa nukkumaan makkariin ekat päikkärit.Seuraavan syöntikerran jälkeen lähdettiin vaunulenkille, käytiin kahvilla ja Akateemisessa Kirjakaupassa. Mukaan tarttui erittäin hyvässä tarjouksessa olleet Tammen Kultaiset Kirjat ja reseptejä vauvoille ja taaperoille keittokirjan.

Tänään vielä on tulossa Nemille pinnasänkyyn mobile. Mobile vaihtuu Pringles-purkkiin.

Innolla odotetaan ymmärtääkö Nemi mobilen päälle vielä...

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tervetuloa! Mukavaa saada lukijoita =)

   Poista
 2. Onnea Manducasta! Mäkin olen vähän aikaa seuraillut niitä huutiksessa. Tuntuu, että myyjätkään eivät aina tiedä ovatko myymässä uuttavai vanhaa mallia? En ole löytänyt infoa,mikä niiden ero on? Tiedätkö sinä?
  Kun saat Manducasi, niin postaa ihmeessä kokemuksistasi;)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain tämmösen linkin kun itse kyselin uuden ja vanha eroa. Täällä on erittäin hyvin selitetty. http://kotileikki.blogspot.fi/2012/05/manduca-new-style-uudistettu-kantoreppu.html

   Poista