keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Nettishoppailuja pikkuiselle neidille

Nettishoppailu, jokaisen äidin pelastus!

Paketillinen tavaraa Nemin tulevaisuuden ruokailuhetkiä varten


Hippo tilasi tulevaisuutta ajatellen työpaikaltansa todella hyvässä alennuksessa olevia mOmma- tuotteita Nemille. mOmmat ovat BDA-vapaita ja muotoilultaan pienelle lapselle soveltuvia. Ihan kaikkia tuotteita ei Hippo malttanut tilata, mutta tälläistä tuli tilattua. (eivät siis ole mitenkään Hipolle maksettuja tuotteita, vaan ihan itse Hippo maksellut ne omista rahoistaan)


 mOmma Developmental pullosetti 6 ikäkuukaudesta 9 ikäkuukauteen.Pullosetti sisältää yhden pullon johon saa kiinnitettyä tuttiosan, nokkamukiosan ja pillimukiosan.

 mOmma Developmental lautassetti sisältää lämpölautasen, lusikan ja haarukan.

 mOmma tuotteille tarkoitettu pulloharja.


 mOmma vaihto pillipakkaus.

 mOmma tuttiosia


Lisäksi Nemille varastoon lisäaineettomia D-vitamiini-tippoja, Hipolle patukoita ja Hipon ehdottomasti lemppari tiskiainetta. Kerran kun alat tiskaamaan Ecoverin tiskiaineella, et halua muuta enään käyttää. Niin huippuainetta ja vieläpä ympäristöystävällistä.
Nyt Hippo saakin tehdä keittiön kaappeihin lisää tilaa, jotta Nemin uudet ruokailuvälineet mahtuvat jonnekkin. Ensin ne toki keitellään puhtaiksi, no onpahan puuhaa pyykinpesun, ruoanlaiton, vaipanvaihdon, syöttämisen, sylittämisen ja blogeilun lisäksi.

Mutta on tämä äiteily ihanaa, vaikkakin siihen kuuluu myös itkupotkuraivokohtauksia, välillä huonosti nukuttuja öitä, kiireisiä ruokailuhetkiä toisen huutaessa sitterissä vieressä. Niin ja kiukuttelua omalle puolisolle väsyneenä. Mutta sitten kun Nemi suo yhden hymyn, on tuo kaikki niin sen arvoista.

Veikeä Pikku Myy eiku Nemi

Namskis namskis

Makuuhuoneesta alkaa kuulumaan itkua, taitaa olla vaipan vaihtoa ja syöttämistä luvassa...

1 kommentti:

  1. Tuo ecover on kyllä muodostunut mun lemppariksi kanssa! Sain kerran ruohonjuuresta tilauksen yhteydessä sellaisen pikkuisen näytepullon ja se on vieläkin melkein täysi! Ihan huippuriittoisaa ja hyvää ainetta! :)

    VastaaPoista