keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Pakko tuulettaa!

Nemi nukkui viime yönä 7 tuntia putkeen, ooooh! Sen jälkeen vielä 3 tunnin unet ja nyt aamutirsat tunnin.
Aamun juoksuherätyksen teki iteljooni, joka toi Hipon rakkaalta ystävältä erittäin ihanan paketin. Sai iteljooni todistaa, että nainen on kauneimmillaan juuri heränneenä, aamupissalta keskeytettynä, tukka pystyssä avaamassa ovea yövaatteissa. Kyllä sillä näyllä varmaan taas jaksaa seuraavat 2 kuukautta tehdä töitä.

Iteljoonin paketti oli tietenkin Nemille. Paketin sisältö oli ihana <3


Koska Nemille on kiva kokeilla kaikkea mahdollista hössötystä... Oli pakko testata Dallasin-tunnari, kun  Sinappikoneen blogissa Elina kertoi Alisan pitävän siitä. No taitaa olla jokin universaalinen vauvajuttu, sillä Nemikin riemastui tahdeista. Pyörii nyt jo neljättä kertaa peräkanaa, tais olla vikatikki kokeilla tätä...


Pian pitäisi aloittaa pakolliset kotityöt. Onneksi Hipolla on keittiössä oma laadunvalvoja tarkkailemassa työn sujuvuutta. Tarkkailija ei viihdy lattianrajassa vaan hänet täytyy nostaa pöydälle, jotta maisemat paranevat. Pöydällä tarkkailija katselee tyytyväisenä ympäristöään ja kuuntelee radiota.


Ja tiedoksi (lähinnä huolestuneille isovanhemmille) vyöt ovat kiinni ja sitteri tukevasti asetettuna pöydällä, ei pääse tippumaan ei.

Niin ja kuvissa on jatkossa blogini osoite, kuvavarkaita on liikkeellä...

1 kommentti:

  1. Saipa Nemi ihanan paketin. Tosiaan pidä huolta ettei putoa pöydältä tuo kultakimpale. Mummi muutaman kuvan on napannut sinun luvallasi...

    VastaaPoista