keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Pappia tapaamassa

Hippiksen kastejuhla lähestyy, joten tänään oli luvassa papin tapaaminen. Kasteen suorittava pappi on nuori kahden lapsen isä, aika jäykähkön oloinen tapaus.

En tiedä johtuiko se jännittyneisyydestä tai onko Hippiksen kastepappi virallista-mallia. Hippo olisi toivonut ennemmän huumori-mallia olevan papin, se olisi tuntunut kotoisemmalta. Kotopuolessa Vaasassa Hipon tuntemat papit ovat rentoja ja lepposia huuliveikkoja.

No toivotaan, että lauantaina papin laittaessa liperit kaulaansa tippuu turha jännittyneisyys pois. Kastehan on ilon juhla, ei jäykistelyn paikka, ei tilaisuus jonne tullaan puku päällä seisoskelemaan vaivaantuneena. Se on tilaisuus johon tullaan omana itsenään ottamaan vastaan uusi ihminen seurakuntaan ilolla ja riemulla. On siis turha luoda paineita prässätyistä housuista, tärkeämpää on saada se ilo huulille ja pilke silmiin.

Hymyilläänhän sitten mun juhlissa kunnolla, eiks jee?


Muutenkin viikonlopusta on tulossa ihana! Vaasan Mummi ja Vaari saapuvat perjantaina Turkuun koko viikonlopuksi. Lisäksi saamme rakkaan ystävämme ( Hippiksen tuleva kummi) Tanskasta yökyläilemään meille la- su yöksi. Voi sitä menoa ja melskettä mitä lauantai tuokaan tulleessaan!

Hippiksen loppupäivän puuhiin kuului Hipon kanssa suihkussa käyminen, mikä olikin huomattavasti kivempaa kuin kylpeminen. Mikäpä siinä lämpöisessä sylissä istuessa lämpimän veden juostessa iholla, siinähän oli niin mukavaa, että hymyjä sateli. Loppuillan sitten makoillaan lattialla, sylissä ja sitterissä, missä nyt pieni neiti nyt haluaakin oleskella.

Leo vahtimassa lauman pienintä1 kommentti:

  1. Kakkuja täällä paistellaan ja innokkaana odotellaan sinne pääsyä..

    VastaaPoista