sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Pistetään pistetään pakuria kahviin

Tänään nukuimme taas pitkään. Nemi nukkua posotti 23.30-07.00 ja 07.15-11.00. Kuukauden päästä viimeistään pitäisi saada nukkumaanmeno aikaistumaan, jotta aamut eivät venyisi näin pitkiksi. Nyt sitten löhöillään muutama tunti ja sitten lähdetään vaunulenkille.

Lisäksi Nemi on oppinut kiljumaan ja jutteleminen on alkanut oikein toden teolla. Raukka vielä välillä säikähtää omaa kovaa ääntänsä, aika söpöä. Yöunille mentäessä neiti yrittää keimailla ja hymyillä kovin sängyssään, ei vielä nukkumaan eihän..


Nyt seuraa mainostusta:

Nyt täytyy nauttia sunnuntain aamuhetkestä. Hipon aamuhetkiin kuuluu Puhdistamo Instant Pakurijauhe sekoitetuna kahviin. Jauhe veteen sekoitettunakin toimii, mutta aamukahviin se antaa ihanan lisämaun. Kivan maun takia ei Hippo sitä juo, vaan toivoo sen estävän syysflunssien sun muiden tautien tuloa. Vauva-arjen pyörittäminen ei kuulosta houkuttelevalta kipeänä. Se kaksi päivää minkä Hippo oli kuumeessa Nemin ollessa kolme viikkoinen riitti kyllä hetkiseksi.

Sen verran on nyt pakko mainostaa, että toi instant jauhe on nyt todella hyvässä tarjouksessa Hipon työpaikalla, joten pakuri-ihmisten kannattaa nyt tilailla. Purkki lähtee tällä hetkellä hintaan 14,95 (norm 21,90). Tilaamaan pääset tästä. 


Nyt kampaamaan naama kuntoon sunnuntain vaunulenkkiä varten, pihalla odottaa kirpeä syysilma....Syksy <3

4 kommenttia:

 1. Pakko tulla muuten kiittämään kun linkkasit ton hyvinvoinnin tavaratalon tänne! Sieltä sain nimittäin tilattua kauan haaveilemani suolasaippuan! Josko auttaisi vähän rauhoittamaan näitä finnejä jotka raskaus on tuonut tullessaan :D On pitänyt tilata tuo jo KAUAN mutta en oo raaskinut kun jokaisessa verkkokaupassa se olis lähetetty pakettina! Tuolta sai kuitenkin kirjeenä niin ei tarvi maltaita maksaa siitä että saa kävellen lähteä heittämään järkyttävän pitkän lenkin postiin!!

  Pakuria ois meilläkin kaapissa ihan ite kerättyä ja yks pussillinen jauhettuakin mutta mulla on nyt kahvi ainakin toistaseks jääny juomatta! Pitää kyllä seuraavaan kahviin sitten kokeilla, oon kuullutkin että sopii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan =) Mä olen ollut niin laiska, etten ole ajatellutkaan itse kerääväni pakuria. Pitäis olla vielä maanomistajan lupakin sen keräämiseen. Helpommalla olen päässyt ostamalla tota instanttia valmiina. Ehkä jo kesällä voisi suunnata metsiin kun tyttö on vanhempi.

   Poista
  2. Mää oon sen verran onnekas tyttönen että isä omistaa metsää niin sieltä saanut napattua mukaan köntsän :) Jauheen oon ostanut kyllä huutonetin kautta joltakin joka sitä on itse tehtaillut :)

   Poista
 2. Voi kun toinen on kuukauden päästäkin vielä niin pieni :) nauttikaa nyt ihmeessä siitä että ei tarvitse elää kellon mukaan, sitä ehtii kyllä sitten kun päiväkoti/koulu ym. rumba alkaa ja silloin ihan tosissaan kaipaa sitä että se on vaan ja ainoastaan sisäinen kello sanelee rytmiä. Ja noin pienelle rytmi taitaa olla rytmittömyys, vaihtelee yhtä nopeasti kuin vakiintuukin. Iloa vauvapäiviin :)

  VastaaPoista