tiistai 16. lokakuuta 2012

Sehän on hammas!

Eilen Nemin haukotellessa osui Hipon silmään jotain outoa tytön ikenissä. Alaleuassa pilkistää pienen pieni valkoinen hampaan alku! Tytöllä on siis ikää vasta 2 kk ja viikko!

Tarkemman tutkimisen jälkeen (kiitos Google), Hippo sai tiedon, että on aika tavanomaista, että ensimmäinen hammas voi tulla jo kovin varhaisessa vaiheessa. Jollain on jopa syntyessään hammas/ hampaita suussa. Toisen hampaan tuleminen saattaakin kestää kauemmin.

Näin jälkiviisaana Nemin kiukuttelu, kuolaaminen, oman käden ja Hipon tai isukin käden imeminen selittyy aikalailla.


Lisäksi Nemi on jatkanut hyvin nukuttuja öitänsä. Maanantaina nukuttiin 23-05 ja 05-10.15! Viime yönä 22-03 ja 03-08.30 ja tietenkin omassa pinnasängyssä. Loppuaamusta Nemi saatetaan kaapata perhepetiin nukkumaan vielä hetkiseksi ja parhaimmat hymyt tulevatkin kun tyttö saa hymyillä sekä äidille ja iskälle hyvin nukutun yön jäljiltä.

Tänään oli muskaripäivä ja tyttö viihtyi upeasti Hipon sylissä. Reippaat ja vauhdikkaat kappaleet aiheuttavat hillitöntä potkimista, varsinkin peikkobiisi on ihan ehdoton. Harmi ettei Hippo löydä sitä netistä. Tietäisikö joku lukijoista mikä on peikkobiisin nimi. Sanat menevät näin : "Peikko, peikko, peikko tanssii näin, kuulostelee metsän..." Ensi viikolla on Hipon hammaslääkäri ja Nemi ei pääse riehumaan peikkobiisin tahtiin.. Olisi kiva lauleskella sitä kotona. Hippo kun ei tajunnut pyytää sanoja mukaan.

Tiedoksi, että Manducan kantoreppu tuli maanantaina perille, mutta Hippo ei ole ehtinyt yksinkertaisesti tutustua kuin raapaisun verran siihen. Nemi saatiin jo kyytiin melkein, mutta sitten tuli suuri puklu ja iso harmitus ja yritys jäi siihen. Jos perjantaihin mennessä saisi säädöt kohdalleen ja Nemin koeajamaan Manduca.

Onko teillä muuten toiveita mistä kirjoittaisin? Laittakaa kommentteihin ehdotuksia. =)

Käykää muuten osallistumassa Yhdessä, yhtenä blogin arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti